fbpx

Lepotna skrivnost, skupna hollywoodskim zvezdnicam

Lepota

Če bi presojali po seksi postavah znanih žensk, kot so Jennifer Anniston, Victoria Beckham ali Kourtney Kardashian, ta poceni trik resnično deluje!

Odkrita je še ena skrivnost Hollywooda in njegovih zvezdnic: prav to je razlog, da imajo slavne lepotice tako vitek stas in čudovito kožo! Toda, ali gre za nekaj pregrešno dragega? Nekaj, česar sploh še nismo poznali? Nekaj rezerviranega samo za elito? Odgovor je – ne!

To sestavino imamo doma najbrž prav vsi in na ta ‘lepotni recept’ so prisegale že naše babice, tako da Jennifer Aniston in Victoria Beckham nista odkrili nič novega, vseeno pa z velikim pridom in prav očitno koristjo uporabljata to sestavino za doseganje lepote in zdravja.

Obe omenjeni namreč že leta prisegata na – jabolčni kis. Preden razočarano zavzdihnete, berite naprej, kako ga lahko tudi same uporabite. Tudi ugotovitve lepotnih strokovnjakov pritrjujejo, da ima jabolčni kis številne ‘čudežne’, torej pozitivne učinke.

Jabolčni kis blagodejno učinkuje na mladosten izgled kože. Znane ženske ga uporabljajo tudi za hujšanje, ker pospešuje presnovo oziroma metabolizem in daje občutek sitosti, zato ne pride do prenajedanja pred računalnikom, televizorjem ali knjigo.

Victoria Beckham je odkrila, da vsako jutro na prazen želodec popije dve žlici jabolčnega kisa. Jennifer Aniston je samo priznala, da ga uporablja, ni pa povedala, na kakšen način. Še ena slavna ljubiteljica jabolčnega kisa je Elizabeth Hurley, ki ima tako lepo postavo, da si je velikokrat celo s trudom ne prigarajo niti pol mlajše od nje.

View this post on Instagram

cat in the hat

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Tudi Liz vzame jabolčni kis na tešče, toda razredči ga z vodo. Na lepotni trik z jabolčnim kisom prisega še Kourtney Kardashian, ki popije mešanico jabolčnega kisa in vode kar dvakrat na dan.

D. S.

Foto: Instagram, Getty Images


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam