fbpx

Lekcija mlajšim modelom: 56-letna Nicola Griffin pozirala v spodnjem perilu

Moda, Novice, Prva stran

“Življenje se vsekakor začne pri petdesetih.”

Ravno ko smo mislili, da sta Gigi in Kendall prevzeli vse posle in zavzeli modno sceno, so se številne modne hiše odločile, da bodo za svoj obraz izbrale starejše, izkušene modele ali plus size dekleta. Ena od najbolj obremenjenih dam ta hip je zagotovo 56-letna Nicola Griffin – najstarejši model, ki je poziral za izdajo revije Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Najnovejši projekt manekenke je editorial za seksi spodnje perilo v britanski reviji Slink. Na devetih fotografijah Griffin pozira v različnih pozah v razkošnem ambientu luksuznih sob, oblečena v svilen kopalni plašč, kombinezon, čipkasto perilo, krznen plašč in je videti zelo sproščeno in naravno.

Nisem vedela, da bom toliko delala pri svojih šestdesetih, vendar sem presrečna, da so se tako velike in znane revije odločile, da fotografirajo ravno mene.”

a1

Najbolj značilen del poznane manekenke so zagotovo njeni dolgi, sivi lasje. Griffin je model Milk Model Management agencije in ne namerava prenehati z delom, saj se počuti super v svoji koži.

Zdi se mi, da je to moj trenutek in uživam v njem. Življenje se vsekakor začne pri petdesetih in verjemite, da me prav nič ne zanima kaj si drugi mislijo. Nosim tisto, kaj želim, ne strižem se, ker imam rada dolge lase in poslušam glasbo, ki mi odgovarja. Bistvo je ravno v tem, da počnete tisto, kar imate radi.”

a2

a4

a5

a6

a7

a8

Foto: Slink


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam