fbpx

Le še teden dni nas loči do zaključka glasovanja za izbor najboljših restavracij v Sloveniji

Dogodki, Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS

Mednarodna prepoznavnost Slovenije kot foodie turistične destinacije, zagotavljanje visoke kakovosti ponudbe in storitev, povečanje obiska v restavracijah ter razvoj zdrave “foodie” kulture Slovencev, je naše vodilo in bistvo projekta, in ne le tekmovanje.

K izboru smo povabili tako strokovno kot ljubiteljsko javnost, da skupaj predstavljamo regijske liste najboljših restavracij in ponudimo tujim, kot tudi slovenskim obiskovalcem najboljše, kar ponuja slovenska kulinarika.

Vabimo vas k glasovanju za vašo priljubljeno restavracijo v Sloveniji, morda bo ravno vaš glas odločilen za njeno dobro uvrstitev. Ker vsak glas šteje in ker želimo k glasovanju pritegniti čimvečje število ljudi, bomo nekatere za vaš glas tudi nagradili. Potegujete se lahko za raznovrstne nagrade: večerjo za dve osebi v izbrani restavraciji, knjigo o Sloveniji – The Slovenia Book ter čokoladne dobrote Čokoladnice Cukrček.

Restavracije bodo ob koncu izbora prejele diplomo, objavljene bodo na spletni strani, v turističnih mapah The Slovenia ter knjigi o najboljših restavracijah, ki bo izšla ob koncu pomladi.

 Glasujte na spletni strani izbora www.the-slovenia.com/the-slovenia-restaurant-awards-slo. Glasovanje bo potekalo le še do 24. februarja 2017, zato glasujte čimprej in sodelujete pri ustvarjanju kulinarične prepoznavnosti Slovenije!

 

Foto: PR

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam