fbpx

Lancôme to jesen predstavlja pravljično deželo!

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Potopite se v svet Lancôma z Olympio Le-Tan

Pariška oblikovalka je ljubljenka modnih poznavalcev, ki obožujejo njen izjemno ženstven slog z neobičajnimi detajli v živahnih barvah … To sezono je Lancôme povabil Olympio Le-Tan, da s svojim talentom ustvari vznemirljivo novo kolekcijo za Maison: Olympia’s Wonderland.

Ta izjemna predstavitvena kolekcija označuje najnovejše poglavje v Lancômovi dolgoletni zgodovini sodelovanja z modnim svetom. Alber Elbaz, Yiqing Yin, Jacquemus, Alexandre Vauthier, Anthony Vaccarello in Julie de Libran za Sonio Rykiel … Izjemni oblikovalci, ki so svojo vizijo lepote in ličil izrazili s pomočjo edinstvenih projektov v sodelovanju z Lancômom.

Kolekcija Olympia’s Wonderland je obenem prikupna in prefinjena, klasična in drzna, saj odraža tisto, kar združuje Lancôme in Olympio Le-Tan – ekstravagantno ljubezen do barv in privlačnost, ki je ni mogoče opravičiti, z nedvomno nenavadnim pariškim šikom.

Olympia Le-Tan je privrženka (živo) rdečega rdečila in drzno nalakiranih nohtov, kar je razvidno iz njene kolekcije za Lancôme, ki je prežeta z nostalgičnimi motivi. Poseben poudarek pa je na njeni priljubljeni rožnati barvi, ki je pristna, divja in globoka.

Izraz sloga

Olympia’s Wonderland je unikatna kolekcija, ki je popolnoma v skladu s svojim časom in drzno ponuja tri močna modna stališča za oči, ustnice in polt. Tri drzne koncepte, ki odražajo trenutne trende, sta Olympia Le-Tan in Lancôme s svojim neponovljivim slogom ustvarila po svoje …

Najprej omenimo napudrane ustnice, ki sledijo opazni vrnitvi klasičnega videza hollywoodskih zvezd. Oblikovalka in ljubiteljica vintage trendov se brez rdečila počuti golo, zato se ni mogla upreti ljubezni do najnovejših barvnih odtenkov rdečil, ki jih je izpopolnil Lancôme – in do njihove neverjetno nežne in žametne teksture. Pridih iz 1950. sreča tehnologijo iz leta 2017!

Enako velja za glamurozno ličenje oči v slogu filmskih zvezd, ki jih modne navdušenke trenutno poskušajo posnemati: Lancôme in Olympia Le-Tan sta interpretirala videz na svoj način, ki je še posebej privlačen in samozavesten v svojem mavrično prelivajočem se bordo odtenku.

In nazadnje je tukaj še rožnata. Najljubša barva Olympie Le-Tan – zvezda vseh najbolj vročih modnih brvi in videzov – v tej kolekciji sije še posebej močno. Živahni, lesketajoči se in sijoči odtenki prebudijo speča lica in jih poudarijo, kot bi jih poljubil svež zrak, za retro punčkast videz, ki si ga je zamislila oblikovalka, znana po vdihovanju novega življenja v klasične videze.

Stopite v Olympijino pravljično deželo

Olympia Le-Tan in Lancôme razkrivata zelo zaželen zbirateljski kos: prvo paleto za ličenje, ki popolno zrcali njene mini torbice-knjige minaudière.

Znotraj se skrivajo rdečilo za lica, senčilo in rdečila za ustnice, ki prinašajo glamur iz petdesetih let z izjemno sodobnim pridihom. Treba je poudariti pomembno podrobnost: vsak od teh odtenkov je predelana različica barve, ki jo je Olympia Le-Tan izbrala v Lancômovih arhivih in posodobila. Pravzaprav so vsi odtenki ohranili svoje izvirno ime in letnico.

Za poudarjanje oči v slogu hollywoodskih zvezd združite štiri odtenke senčila in ustvarite zadimljene oči v slivovem odtenku s kovinskim leskom: Gris Argent 1988, lesketajoča se jeklena barva, Brun Nacré 1965, rahlo prelivajoča se mavrična rjavosiva barva, Paradis 1956, globoka bordo barva, in Nommé Désir 1971, nežno bela barva. Paleta je prežeta z retro občutkom, formula pa je posodobljena: ta kremna, bogato pigmentirana senčila se stopijo na vekah in zagotavljajo dolgotrajno obstojnost.

Lica pa morajo obvezno biti rožnata! Rdečilo za lica, v katero je reliefno vtisnjen motiv pentlje, izposojen iz Lancômovega kompaktnega pudra iz 1950., razprši svoje živo rožnate pigmente po koži in tako ustvari sijoča in nežno rdeča lička sodobne lutke … Temu se ni mogoče upreti!

Ne nazadnje si tudi ustnice zaslužijo svoj odmerek pozornosti. Univerzalna obstojna barvna osnova je združena s štirimi odtenki pudra za ustnice: rdečilo za ustnice, ki je z izjemno fino in sijočo žametno teksturo na novo iznašlo pudrast učinek iz preteklosti. Kaj pa odtenki? Hladen vijoličast Rouge de Rose 1955, vintage rožnat Couture 1962, češnjev Anémone 1959 in razkošno rdeč … Olympia 1980, pristna lepota in stališče sloga. Jasno!

Olympia Le-Tan je obudila L’Absolu Rouge, Lancômovo kultno rdečilo za ustnice, ki ga krasijo bogastvo pigmentov, kremasta tekstura, izjemna obstojnost, delikaten vonj vrtnice in božansko udobje.

V to zbirateljsko paleto sta vtisnjena odtis ustnic in podpis »Olympia xxx«, ki ponazarja poljub, ki ga oblikovalka pošilja po zraku. Najprikupnejši pa je detajl jagode grozdja v obliki – kot ga še nismo videli – ustnic, ki čakajo na poljub. L’Absolu Rouge Le Bisou bo zagotovo novo priljubljeno rdečilo vseh modnih navdušenk …

Slutimo, da se bo med Olympio Le-Tan in Lancômovo čudežno novo maskaro Monsieur Big stkala romantična vez.
Zasluge za novo ljubljenko žensk pripadajo oblikovalki, saj je embalažo prilagodila svojemu okusu in jo posula s srci, očali in knjigami. Še več, ustvarila je list desetih barvnih nalepk, s katerimi bo lahko vsaka ženska videz maskare Monsieur Big prilagodila svojim željam.

Osvetlite obraz s prosojno tančico čiste svetlobe: to je čar izdelka Cushion Highlighter, osvetljevalca nove generacije, ki je popoln za oblikovanje obraza s šik učinkom osvetljenosti.

Nasvet plus

Dva različna make – upa s pomočjo kolekcije Olympia’s Wonderland za Lancôme:

Mehak glamur
Svež videz za sodobno lutko … Izdelek iz kolekcije, ki ga morate imeti, je rdečilo za lica živahnega rožnatega odtenka iz palete Olympia’s Wonderland za rožnata lica, na katera oblikovalka prisega. Dva odtenka rjave in vijoličaste se združita v nežno zadimljen videz oči: nežno rjavo Brun Nacré 1965 nanesemo po celotni veki za sijoč učinek, medtem ko z bordo odtenkom Paradis poudarimo oči tako, da ga uporabimo kot črtalo. Za zaključek videza in izjemen XXL-volumen poskrbi popolna maskara Monsieur Big.
Na ustnice nanesemo rdečilo L’Absolu Rouge Le Bisou Rouge de Rose 1955, čez pa tančico pudra za ustnice Olympia 1980, ki bo zagotovil večurno obstojnost. Kanček pudra Couture 1962 je dovolj za osvetlitev vrha ustnic za najmikavneje našobljene ustnice …

Drzen šik
Rdečilo za lica iz palete Olympia’s Wonderland uporabimo skupaj z osvetljevalcem Cushion Highlighter za sveže rožnata lica, osvetljena s kančkom ustrezno nanesenega osvetljevalca.
Na vekah uporabimo vijoličast odtenek Brun Nacré 1965 kot osnovo za izjemno prefinjen zadimljen videz in ga poudarimo s črto v bordo odtenku Paradis 1956, ki bo podaljšala oko. Z maskaro Monsieur Big poudarimo trepalnice.
Za popoln videz ustnic nanesemo živo rdeč odtenek pudra Anémone 1959, ki je s predhodno naneseno podlago videti še bolj sijoče. Razkošno.

 

Foto: Lancôme

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam