fbpx

Kraljica sestopila s prestola

Moda, Novice

Pred 15. leti je Massentova zapustila delovno mesto in se odločila za samostojno poslovno pot.

Pred 15. leti je Massentova zapustila delovno mesto novinarke časopisa Tatler in se odločila za samostojno poslovno pot. Ostalo je zgodovina…S pomočjo moža in investitorjev je lansirala najbolj poznani prodajni dizajnerski e-portal, Net-A-Porter. Začetki so bili seveda težki in na trenutke tudi nemogoči. Zdelo se je, da svet še ni bil pripravljen na nakupovanje preko spleta. Natalie je večkrat dejala, da so jo spraševali, kje ima trgovino.

TMM15NATALIE2_a_520356b

Sedež podjetja je bil na začetku kar v njenem stanovanju v londonski četrti Chelsea, škatle pa dostavo oblačil, pa so bile zložene po celem stanovanju, tudi v kopalniški kadi.  Kot vsaka poslovna zgodba, ki vsebuje briljantno idejo in obilico poguma, ima tudi ta srečen konec.

Vedno oblečena v dizajnerske kose, prva dama Net-A-Porter dejansko živi svoj posel in težko bi si bilo predstavljati Net-A-Porter brez Natalie in obratno. Zato je ves modni in poslovni svet osupnil ob novici, da Massenetova zapušča podjetje sredi združitvenih pogajan z italijanskim spletnim gigantom Yoox.

 

Foto: inmylittlemind.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam