fbpx

Kraljica, ki ruši vsa modna pravila!

Moda

Je španska kraljica Letizia najbolj ekstravagantna kraljica v zgodovini?

Njen slog je bil drugačen že od samega njenega začetka pojavljanja v kraljevi družini, zdaj pa je njen slog ne samo drugačen, ampak presenetljivo popoln.

Njeni uradni nastopi so vedno prava paša za oči, saj je španska kraljica v prvi vrsti privlačna ženska in je skoraj nemogoče, da je ne bi opazili, sploh, ker nosi ženstvena, v zadnjem času pa tudi vedno bolj drzna oblačila.

Pred kratkim so jo mediji zaradi modne izbire močno kritizirali, saj je bil njen outfit preveč ekstravaganten, ne le zaradi narave dogodka, ampak tudi zaradi dejstva, da se kraljica v takih oblačilih pač ne sme pojavljati.

Do zdaj še nismo zasledili, da bi se dama na tako visokem položaju, kot je kraljica, na uradnem dogodku pojavila v oblačilu, ki razkriva gol hrbet, sprednji del pa je bil pokrit s perjem.

Zgornji del je dopolnila s črnimi oprijetimi hlačami ter vrtoglavimi petkami.

Vpadljiv top nežno rožnate barve je delo madridske modne znamke the2ndskinco, ki je po tem dogodku dobil veliko pozornost v modnem svetu.

Večina je ob kraljičinem outfitu pomislila, da je bila ta ekstravaganca samo enkratna, pa vendar je Letizia ponovno povzočila dvig obrvi v Tokiu, ob ustoličenju japonskega cesarja Naruhita.

Njena dolga satenasta obleka, delo Matilde Cano je bila v središču pozornosti vseh modnih medijev, čeprav so bili med gosti tudi drugi predstavniki kraljevih družin ter visoki uradniki s celega sveta.

Obleko je španska kraljica zaokrožila s plišastim trakom za lase, pasom v zeleni barvi ter diamantnim nakitom.

Nam sta bili modni kombinaciji zelo všeč, kljub temu pa se pojavlja vprašanje, ali se španska kraljica po novem preprosto požvižga na kraljevski kodeks oblačenja?

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam