fbpx

Kim Kardashian in Kanye West odprla vrata svojega dvorca

Dekor, Lifestyle

Globoko vdihnite in uživajte!

Kim Kardashian in Kanye West kot vsak slaven par živi v domu, ob katerem si lahko mi, navadni smrtniki le izpahnemo čeljust. Njun dvorec stoji na kar 3 hektarjih v Hidden Hillsu in je bil prvotno ocenjen na 21 milijonov ameriških dolarjev.

a1a

Hiša družine West vsebuje tudi osem prostornih spalnic, 10 razkošnih kopalnic, večji in manjši bazen ter vinograd, tako da lahko par ustvarja svoje vino. Poleg vinograda je na voljo še veliko zunanjega prostora, saj ima hiša tudi zabaven paviljon, zunanje kamine in območja z žarom ter seveda športno igrišče. Dvorec zakoncev West je več kot prečudovit, saj je spoj razkošnega sloga in elegance. Sami preverite notranjost tega sanjskega doma – globoko vdihnite in uživajte!

a3

a4

a5

V hiši prevladuje minimalno in subtilna shema naravnih barv in ujemajočih napeljav, veliko lesenih elementov in detajlov, ki jo naredijo še bolj razkošno, elegantno in absolutno sanjsko.

a6

a7

a8

Par lahko priredi večerno zabavo za njuno veliko družino saj ima nepremičnina ogromno kuhinjo in katere je izpeljana formalna jedilnica ter družinska soba.

a9

a10

a11

a12

Hiša ponuja tudi popoln pobeg v veliko spalnico z ločeno kopalnico, kamnitim kaminom in samostojnih omar za oba. Kim tako lahko preživi ure in se odloča o svojem outfitu v njeni moderni in prostorni “walk-in” omari.

a13

a14

a15

Sama nepremičnina vključuje tudi več malih hišk – kril, in tudi hišo z bazenom, ki je večja od povprečnega družinskega doma. Hiške so razkošne in elegantne, kot sam dvorec.

a16

a17

Bazen in njegova okolica sta izredna in sprektakularna.

a18

a19

Foto: hookedonhouses

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam