fbpx

Kdaj dahniti usodni da?

Odnosi, Prva stran

Ko izbirate poročna prstana, ki vas bosta spremljala dolga leta, sledite srcu in vaša odločitev bo zagotovo prava.

Celo življenje sprejemamo odločitve, za katere je potrebno sprejeti odgovornost. Vse odločitve so izjemnega pomena, saj zaznamujejo in spreminjajo našo sedanjost in prihodnost. Vedno se sprašujemo ali so odločitve pravilne ali ne, saj konec koncev gre za odločitve, ki nas zaznamujejo. Na naše odločitve velikokrat vpliva okolica, zato sami sebi nismo zvesti in nam je kasneje lahko žal. Skupno življenje je zagotovo za vsakega velik korak. Kar naenkrat se moraš naučiti prilagodljivosti, komunikacije, potrpežljivosti. Odpovemo se marsičemu, kar smo včasih bili. Postati dvoje v enem je zagotovo želja vseh parov pa vendar se tega vsak od nas ustraši. In kdaj smo res pripravljeni dahniti usodni da?

Couple holding hands

Verjetno za to ni nekega pravilnega odgovora. Zakonske zveze so drugačne, pa vendar so temelji le te še zmeraj isti. Če vprašamo sebe in poslušamo svojo intuicijo ter strast potem zagotovo pri izbiri svojega partnerja ne bomo zgrešili. Te odločitve ne moremo izračunati in se zanjo odločiti z razumom. Razum je tu nekje daleč v ozadju in prevladajo čustva. Seveda moramo ozavestit, da uspešna zveza temelji na negovanju odnosa, iskrenosti in kdaj tudi odpovedovanju. Če ste dovolj zreli, da vam te pojmi niso tuji, potem ste zagotovo na pravi poti.

031815a8b56f0240951196e561e65f33

Načrtovanje poroke je za nekatere zelo stresno, vsak detajl je zelo pomemben in en izmed teh detajlov je seveda izbira prstanov. Okusi in želje ter seveda finančni okvirji pa se seveda razlikujejo od para do para. Ko izbirate poročna prstana, ki vas bosta spremljala dolga leta, sledite srcu in vaša odločitev bo zagotovo prava, zato je pomembno, da se napotite k pravi zlatarni.  Pri nakupu poročnih prstanov vam v Zlatarni Celje podarijo penino z delci 23-karatnega zlata v vrednosti 39 €. Prstanoma lahko dodate tudi osebno noto – gravuro na notranjo stran obročka, ki je gratis. Z nakupom poročnih prstanov prejmete tudi elegantno in prestižno darilno embalažo, kamor boste lahko shranila vajina prstana.

11018852_11018853 11014977_11014976_11014975 11014918_11014917

In če razmišljate kje bi dahnili usodni da in želite slediti modnim smernicam,  smo vam pripravili kar nekaj romantičnih krajev, zaradi katerih bo to zagotovo eden najlepših dni.

3

Grčija, Santorini

5

Črna Gora, Budva – SVETI ŠTEFAN

22d2a291a2fb8054ef4bcbf8d22bd4f4

Indonezija, Bali

 

Foto: Zlatarna Celje, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam