fbpx

Kavbojke: Končno smo dočakali model, ki pristaja VSEM!

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Ženske po celem svetu so navdušene nad tem modelom kavbojk.

Mnoge ženske so soglasne, da je kupovanje kavbojk ena izmed najbolj stresnih stvari, kadar govorimo o shoppingu. Neskončno pomerjanje različnih modelov v iskanju tistega popolnega, je včasih res prava muka, kar je na lastni koži prav gotovo občutila tudi Alexia Elkaim.

lookbook-1

Alexia je imela v glavi točno to težavo, ko je predstavila modno znamko Miaouxx in že prvi model, ki ga je predstavila javnosti, je požel navdušenje med ženskami širom sveta, model kavbojk, ki pristaja prav vsaki postavi.

lookbook-10

lookbook-3
»Več kot eno leto sem se ukvarjala s temi kavbojkami. Kavbojke se brezhibno prilegajo prav vsaki postavi in to mi je bilo zelo pomembno,«

je dejala Alexia za revijo CR Fashion Book.
K snemanju reklame je povabila svoje prijateljice.

»Vsaka ima svoj slog, obliko telesa in velikost. Bilo je zanimivo obleči vsako prijateljico v isti model kavbojk in videti, kako jih na različne načine lahko tudi nosijo.«

lookbook-7

lookbook-6

lookbook-2

Skrivnost kavbojk se skriva v hvaležnem kroju. Retro model z visokim pasom in elastanom zagotavlja podporo ženskam s poudarjenimi oblinami in enako dobro pristajajo zelo vitkim. Ta zmeren skinny model stane 202 ameriška dolarja in je trenutno na voljo na spletni strani www.miaouxx.com v velikostih od 34 do 46.

Foto: Miaouxx


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam