fbpx

Katerim oblačilom se je primerno izogibati, kadar potujete z letalom?

Moda, Novice, Prva stran

Za čim manj stresno potovanje z letalom …

Ko se nekam odpravljamo, pa naj bo to v pisarno, ali pa na letališče, stremimo k temu, da smo videti najbolje. In glede na to, da smo že nekaj prepotovali, vemo, kaj je primerno in kaj ni najbolj primerno obleči oziroma obuti za na letališče.

A zagotovo obstaja še kakšen kos oblačila ali modni dodatek, ki osebju na letališču povzroča sive lase. Mnenje o tem, kateri kosi so problematični, je delila Kimberly Pruitt, ki je včasih delala kot del osebja na letališču.

Maksi obleka ali krilo

Če se zgodi, da detector kovin začne piskati, ko se sprehodite skozi rentgen, vas bo varnostnik moral pregledati in maksi krilo ali obleka ni najboljša izbira, saj bo moral preveriti, ali spodaj kaj skrivate.

Ogromno lasnic

Verjemite ali ne, preveč lasnic lahko sproži detektor kovin. Če ne želite, da vas pretipajo, predlagamo, da si lase raje spnite z elastiko ali večjo lasnico.

 

Cargo hlače

To je eden izmed kosov, ki so na letališču najbolj zahevni. Številni žepi skorajda vedno sprožijo alarm, saj vedno pozabite vsaj ključe ali vžigalnik v enem izmed skritih žepov.

Kovinske zapestnice in verižice

Velike kovinske ogrlice in zapestnice bodo sprožile alarm. Najbolje je, da ves večji nakit vzamete dol preden se odpravite skozi detektor kovin.

In kaj je najbolj primerno obleči za na letališče?

Pulover

S sabo vedno imejte topel pulover, saj nikoli ne veste, kako hladno bo na letalu.

Kavbojke

Najbolj primeren kos za na letalo.

Espadrile z visoko peto

Udobne, šik in primerne za toplo vreme.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam