fbpx

Katera barva najbolj odraža vaš stil in osebnost?

Lifestyle, PR novica, Tehnologija

Prefinjena bordo rožnata dodaja vašemu stilu očarljiv ženski šarm, črna pa je prava izbira za ljubitelje minimalističnega sloga.

V hladnih zimskih dneh, ki se približujejo, popestrite svoj stil z udarnimi barvami in živahnimi modnimi dodatki, pri tem pa ne pozabite na svoje najljubše tehnične napravice. S Sonyjevimi slušalkami h.ear, ki jih odlikuje izpopolnjen dizajn s pridihom brezčasne elegance, boste svojemu vsakdanjemu videzu dodali piko na i in se prepustili stilsko dovršenemu glasbenemu doživetju.

Zlatemu pravilu prefinjenega stila »manj je več« so pri oblikovanju slušalk h.ear sledili tudi Sonyjevi dizajnerji pod vodilom »Single Shape – Single Colour«. Vsaka poteza je izdelana tako, da slušalke z nevidnimi prehodi med posameznimi deli delujejo kot popolna harmonija.

Sony h.ear on - bordojsko rožnata

Sony slušalke h.ear so na voljo v petih sodobnih odtenkih z drznim pridihom, ki bodo zagotovo postali vaš stilski as v rokavu. Izberite razburljivo cinobrasto rdečo in svetu pokažite svojo strast do plesa, gibanja ter zapeljivih ritmov. Limetno rumena bo v vas prebudila spomine na neonske zabave, osvežilne poletne koktajle in vonj po morju, razkošen odtenek turkizne barvne različice pa bo popestril tudi najbolj vsakdanjo opravo. Prefinjena bordojsko rožnata dodaja vašemu stilu očarljiv ženski šarm, njeno nasprotje v ogleno črni barvi pa bo prava izbira za ljubitelje minimalističnega sloga in klasične elegance.

Sony styling - h.ear on slušalke v bordojsko rožnatem odtenku.

Sony styling - h.ear on slušalke v cinobrasto rdečem odtenku.

Sony styling - h.ear on slušalke v limetno rumenem odtenku.

Sony styling - h.ear on slušalke v turkiznem odtenku

Mat in sijajni premazi zaokrožijo celovit videz slušalk h.ear ter poudarijo prodorno lepoto vsake barvne različice, medtem ko je subtilen Sonyjev logotip v istem odtenku diskreten in prefinjen okras, ki doda zadnjo piko na i. Sodobni dizajn ni vse, kar ponujajo Sonyjeve slušalke h.ear; z njimi se boste lahko potopili v svet glasbenega doživetja na najvišji ravni. Zvok instrumentov in vokalov vas bo zahvaljujoč zvoku visoke kakovosti (Hi-Res) navdušil s kristalno čistimi toni. V svojih najljubših melodijah in ritmih boste uživali še bolj, saj boste pesmi slišali natanko tako, kot si jih je zamislil izvajalec.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam