fbpx

Kate Moss razkriva pravila dobrega modnega sloga!

Moda

V njeni gardrerobi lahko najdemo najrazličnejše modne kose. Od romantičnih do moških modelov, kot so na primer široke kavbojke in usnjene jakne.

Kate namreč rada eksperimentira in rada nosi različne sloge. Velikokrat je bila že razglašena za najboljše oblečeno žensko na svetu. Modni kritiki obožujejo njene kombinacije, zato je na tem področju odlična sogovornica.

Vedno sem za glamurozen videz

Vedno sem izbirala dolge obleke preprostega kroja, saj so udobne, hkrati pa zelo elegantne in glamurozne. Svilene obleke so moj najbolj pogosta izbira, h katerim vedno nosim vrtoglavo visoke petke.

Slojevita garderoba je vedno v trendu

Obleke in kombinezoni, kot so jih nosile grške boginje pristajajo čisto vsaki postavi. V teh kosih se tudi sama počutim kot boginja. K tem nenavadnim krojem nosim bolj umirjeno varianto obutve in nakita.

Ženstveni modeli

Zdi se mi, da se v meni skrivata dve čisto različni osebi. Včasih rada nosim široka moška oblačila, kadar pa so v vprašanju obleke, se vedno odločim za ženstvene modele s cvetličnim potiskom.

Jeans in usnjena jakna

Ko je govora o vsakdanjem oblačenju, zelo rada nosim svetle kavbojke in usnjene rokovske jakne, h katerim se odlično kombinira bela majica. Ta kombinacija je vedno odlična, nosim pa jo lahko za različne priložnosti.

Boho slog

Boho je slog, ki ga obožujem. Je zelo sproščen in mi je zelo podoben. Sproščene obleke so moja najbolj pogosta izbira v kombinaciji s kavbojkami.

Foto: Instagram, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam