fbpx

Kate Moss postala notranja oblikovalka

Dekor

Kate Moss skupaj s studiom Yoo oblikovala luksuzno podeželsko hišo v Cotswoldu.

Nekdanji super model in muza številnih modnih ustvarjalcev in fotografov, se je odločila za novo kariero, s pomočjo najboljših mentorjev notranjega oblikovanja.

Kate-Moss_The-Lakes-interiors_YOO_dezeen_468_5

Vlogo njenega mentorja je prevzel Katin dober prijatelj in ustanovitelj svetovno znanega arhitektnega studia Yoo, John Hitccox. S pomočjo ekipe strokovnjakov, so oblikovali notranjost luksuzne hiše The Barnhouse, v Cotswoldu, na jugu Anglije.

Hiša in posest se razprostira ma 263 hektarih in čaka lastnika, ki bi bil pripravljen odšteti 2,5 milijona funtov.

» Z Johnom sva postala prijatelja, zahvaljujoč skupni ljubezni do angleškega podeželja (in pivnic)«, je dejala 41-letna Kate. »Ko mi je John omenil The Barnhouse, ki se nahaja sredi gozda, sem bila takoj pripravljena sodelovati pri tem projektu in postati del oblikovalske ekipe. Ustvarili smo luksuzno zatočišče v gozdu, ki je odličen kraj za oddih z družino ali prijatelji.«

Kate-Moss-The-Lakes-5-large

Kate-Moss-The-Lakes-4-small

Kate-Moss-The-Lakes-1-large

Kate-Moss_The-Lakes-interiors_YOO_dezeen_468_0

The Barnhouse ima opečnato fasado, okna, ki segajo od tal do stropa, prostorno kuhinjo, pet spalnic in odprto dnevno sobo. Kate je bila pri projektu odgovorna tako za notranji dizajn, kot tudi za izbiro umetniških del v hiši, med katerimi lahko najdemo velikane kot so Damien Hirst, Allen Johnes, Dinos Chapman in Chris Allen.

 

Foto: Telegraph.co.uk, Dezeen.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam