Kate Middleton s svojim stajlingom prekršila pravila kraljeve tradicije

Moda, Novice, Prva stran, Znani

Stroga etiketa britanskega kraljevega dvora.

Medtem ko se ves svet trenutno ukvarja s princem Harryjem in njegovo novo srčno damo, igralko Maghan Marke, je Kate uspelo izzvati pozornost s svojim stajlingom, s katerim je prekršila pravila oblačenja, ki veljajo za kraljevo družino.

Po mesecih rednega izvajanja svojih kraljevih dolžnosti, med katerimi je obiskala različne države, se je vojvodinja Cambridge odločila, da si vzame nekaj več časa zase in družino. Kljub temu pa so številni fotoreporterji opazili lepo vojvodinjo na poti v ženski center za duševno zdravje, njihove fotografije pa so izzvale nešteto komentarjev, ki so se nanašali na njen outfit.

Kate je znana po tem, da je vedno primerno oblečena, ne glede ali nosi obleke popolnega kroja ali cigaretni kroj hlač, ki jih kombinira z bluzami. Tokrat pa je presenetila z zelo privlačnim outlookom, ki je nam zelo všeč, mnogi pa so se zgražali nad neprimerno kratkim krilom, saj je odkrivalo kolena.

4 November 2016. The Duchess of Cambridge visits the Nelson Trust Women's Centre in Gloucester, as part of her on going work on addiction and mental health., Image: 304774301, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos

Čeprav je tradicija, da ženske s kraljevega dvora ne bi smele nositi oblek in kril, ki razkazujejo preveč nog, se je Kate tokrat odločila, da bo oblekla krilo nad koleni.

S klasičnimi črnimi salonarji in majhno pisemsko torbico, je bila soproga princa Williama videti popolna. Kljub temu, da je prekršila kraljevo tradicijo s prekratkim krilom, mnogi mediji menijo, da je prav to razlog, da jo »navadni« Britanci preprosto obožujejo!

duchess-of-cambridge-visits-the-nelson-trust-womens-centre

Se vam zdi, da so tokrat zagovorniki kraljeve tradicije malce pretiravali?

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam