fbpx

Kampanja, ki je navdihnila modni svet!

Moda, slider, Ženska moda

S še vedno aktivno 60-letno manekenko.

Z izborom 60-letne manekenke za nov obraz svojih kopalk, je blagovna znamka Land of Women premaknila meje mnogih večjih znanih znamk kopalk in perila, ki se vedno odločijo za mlade in vitke manekenke. Oblačilo je močno orožje, saj lahko prikrije našo negotovost, naše strahove in nam da občutek, da se počutimo bolje. To velja za vsak kos oblačila, tudi za kopalke, ki ne glede na dejstvo, da je v njih težko skriti vse naše pomanjkljivosti ali odvečne kilograme.

Do zdaj je bila tradicija vseh velikih znamk kopalk, da izbirajo mlade in lepe manekenke, vendar se ta trend očitno spreminja. Spomnimo se zadnjega editoriala Sports Illustrated, v katerem je zvezda 56-letna Nicole Griffin.

Tega se zaveda tudi znamka Land of Women, ki je presenetila s posebno kolekcijo za spletno trgovino The Dreslyn, ko je namesto Kendall in drugih mladih, prelepih modelov izbrala 60-letno Yasmino Rossi.

q5

Kot pravijo, pri Yasmini ni bilo potrebno uporabljati photoshopa, da bi jo polepšali in pritegnili pozornost na to, kar predstavlja. V uredništvu se sprašujemo, zakaj so takšne poteze redkost v modni industriji?

“To je ženska, ki izžareva lepoto in vitalnost. Je samozavestna, umetnica in ve, kako skrbeti zase. Ta linija je namenjena prav takim ženskam, ki živijo s polnimi pljuči, ki so inteligentne, vsestranske, polne samozavesti in te sreče ne skrivajo,”

je dejala ustanoviteljica modne hiše Brooke Taylor Corcia.

q6

Foto: thedreslyn


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam