fbpx

Kakšne ženske so danes všeč Janu Plestenjaku?

Znani

Pred kratkim je pod okriljem revije Avenija v Festivalni dvorani Ljubljana potekal izbor za Fatalnega moškega 2019. Nominiranih je bilo osem usodnih znani Slovencev, med njimi Filip Flisar, Alen Kobilica, Matjaž Nemec, Tadej Pišek, Jan Plestenjak, Saša Petrović – Challe Salle, Jernej Tozon in David Urankar. Laskavi naziv pa so bralci revij Zarja, Zvezde, Bodi […]

Pred kratkim je pod okriljem revije Avenija v Festivalni dvorani Ljubljana potekal izbor za Fatalnega moškega 2019. Nominiranih je bilo osem usodnih znani Slovencev, med njimi Filip Flisar, Alen Kobilica, Matjaž Nemec, Tadej Pišek, Jan Plestenjak, Saša Petrović – Challe Salle, Jernej Tozon in David Urankar.

Laskavi naziv pa so bralci revij Zarja, Zvezde, Bodi zdrava, Vklop, Maja in Avenija, dnevnega časopisa Novice Svet24 ter obiskovalci spletnih strani Svet24 in Odkrito dodelili pevcu Janu Plestenjaku. 

Zmagovalec je priznal, da je njegova najbolj usodna stvar, ki jo je naredil iz ljubezni, ta, da se ni ustrašil.

“Ko pride situacija, ki je neracionalna ali racionalno neopravičljiva, skočiš v morje in plavaš. In potem vidiš, kam greš. Prepričan sem, da ljudje, ki stojijo ob morju, nikoli ne občutijo soli na ustnicah,” pravi Plestenjak in dodaja, da se vedno razkrije in da o sebi ne skriva ničesar: “Drugače pa je z damami. Če sem z žensko, nimam pravice razgaliti nje.” 

In definicija fatalne lepote po njegovo? “Ko sem bil mlajši, je bila fatalna seveda tista, ki je bila najbolje videti. Danes je moje mnenje drugačno. Danes morata biti prisotni tako privlačnost kot tudi vsebina. Ne prepriča me več lepa postava, če zraven ne izžareva posebne moči. Moč pa je posledica vsebine. Moč pride v različnih oblikah in jo je preprosto začutiti, ko je oseba ob tebi.”

Vir: zurnal24.si

Foto: Facebook


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam