fbpx

Kakšne pete bomo nosili letošnjo jesen?

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Modeli petk, ki najbolj izstopajo to jesen.

Nikakršna skrivnost ni, da so to sezono v ospredju nizki in udobni čevlji, saj je izbor večji, kot kdajkoli prej. Kljub temu pa se zavedamo, da ustrezne petke kljub vsemu zelo vplivajo na celoten videz. Med vsemi različnimi petkami smo izbrali tri modele, ki so to sezono najbolj priljubljeni.

street-style-fashion-paris-fashion-week-pfw-26
Ne glede, ali govorimo o modni kombinaciji s kavbojkami in jakno ali pa poslovni kombinaciji z bluzo, se naš videz popolnima spremeni, če namesto športnih copat ali balerink na noge nataknemo visoke petke.

Za vse, ki želite biti vsak trenutek chic in elegantni, preprosto obujete čevlje s peto in popoln videz je zagotovljen. Jesenska sezona nam prinaša kar nekaj različnih vrst petk, kar pa nam je še posebej všeč, je letošnja praktičnost in udobnost čevljev s petko.

milano-str-rs16-6926

Letos izstopajo modeli s kvadratno petko, ki so jo oblikovalci uporabili tako na škornjih, kot tudi na salonarjih in najpogosteje jih lahko kupimo v kombinaciji z najbolj modnim materialom sezone, plišem.

files

Gianvito Rossi, mytheresa.com

Po koncu poletja se težko privadimo na zaprte čevlje, zato so v tem obdobju zelo priročni tako imenovani mules modeli z visoko petko. Ta model je popoln v prehodnem obdobju, ko se spopadamo s težavo, da uskladimo oblačila in obutev. Ta peta je sicer videti zelo nenavadno in avantgardno, saj nas spominja na klasično kvadratno peto, vendar je spodnji del petk nekoliko širši in jo krasi kovinski ali pleksi detajl.

files-1

Tibi, net-a-porter.com

Seveda ne moremo mimo tanke, elegantne petke, ki krasi čevlje iz pliša, ki bo ključni model jeseni, hkrati pa tudi en izmed najbolj elegantnih te sezone.

files-2

Malone Souliers, net-a-porter.com

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam