fbpx

Kakšne so najslabše petke, ki jih lahko obujete?

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Ali vaša stopala v petkah kar kričijo od bolečine?

Med žensko in čevlji velja čisto posebna vez, ki je marsikateri moški preprosto ne razume. Zaradi lepih čevljev smo pripravljene pretrpeti marsikateri večer, vendar so zaradi lepega videza vredne vsakega trpljenja. Vsaj tako razlaga večina žensk in mi jih popolnoma razumemo.

V zadnjih sezonah pa smo priča trendu, da ženske rajši izberejo udobje pred lepoto. Vedno bolj popularni športni copati in ravni čevlji nam namigujejo, da visoke petke puščamo v omari. Tudi največjo ljubiteljico visokih petk, Victorio Beckham, vse večkrat videvamo v nizkih čevljih ali celo športnih copatih.

Vendar pa, kljub temu bodimo poštene: nobena ženska se ne želi čisto odpovedati zapeljivim visokim petkam. Tu pa lahko izbirate udobne visoke petke ali pa tiste ubijalske, v katerih, ne samo, da ne boste naredili več kot treh korakov, ampak so tudi škodljivi za zdravje vaših nog.

Verjetno ste že sami ugotovili – najslabši čevlji z visoko petko so tisti, ki so najcenejši. Številni ortopedi opozarjajo, da so prav poceni čevlji s tanko petko najbolj nevarne, saj v njih ženske največkrat padejo. Poleg tega so izdelani iz nenaravnih materialov, ki so popolni za nastanek bolečih žuljev.

Priporočamo, da imate v svoji kolekciji en par dražjih, chic in brezčasnih salonark, ki so udobne in stabilne, kot pa neskončno čevljev v različnih barvah, v katerih vaša stopala kar kričijo od bolečine.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam