fbpx

Kako veste, da je razmerje tisto “pravo”?

Odnosi, slider

Vprašanje, ki smo si ga zastavili vsi vsaj enkrat v življenju.

Vprašanje, ki smo si ga zastavili vsi vsaj enkrat v življenju. Odgovor pa je kompleksen in edinstven kot je vsako ljubezensko razmerje unikatno in posebno. Niti en par ni enak drugemu. In največja napaka, ki jo lahko delamo, je da se primerjamo z drugimi. Ne glede na edinstvenost razmerja pa so strokovnjaki na tem področju zapisali pet znakov, ki nakazujejo, da ima razmerje v katerem ste, svetlo prihodnost. In kateri so ti znaki?

relationship-milestones-main

Med vama ni nobenih igric

Velikokrat se razmerje zdi zakomplicirano bolj kot v resnici je. Ko postane ljubosumje navada, ko je občutek prizadetosti vsakdanjik, ko beseda ljubezen dobi negativni prizvok, je jasno, da za razmerje ni veliko rešitev. S temi dejavniki se je potrebno soočiti, se o njih pogovoriti, če je volja, razrešiti in se premakniti dalje. Cenite ljudi, ki vas imajo radi, predvsem pa cenite sebe in ne dopustite, da se kdorkoli igra z vami.

couple-in-love-2

Oba vesta, kaj si želita od razmerja

Na prihodnost gledata enako. Vesta na čem sta in sta predana drug drugemu. Govorita o skupni prihodnosti in sta odkrita. Naravnost povesta česa si želita in kaj drug od drugega pričakujeta. Ne okolišita in ne zapravljata energije in časa osebe, s katero nimata resnih namenov.

couple_happiness_love

Komunikacija, komunikacija in še enkrat komunikacija

Vedno si vzameta čas za pogovor in probleme rešujeta sproti. Oba si želita iskrenega razgovora in poslušata drug drugega. Povesta tisto, kar resnično mislita in se ne bojita posledic zagovarjanja svojih stališč, saj vesta, da drug druga spoštujeta in upoštevata različna mnenja. Se ne žalita in ne ponižujeta.

handinhand

Dejanja povedo več kot besede

Vsi radi poslušamo lepe sladke besede, a te popolnoma izzvenijo, če za njimi ni dejanj. Pomembno je jasno razložiti, kaj je za nas dokaz ljubezni. Nekomu  izkazovanje ljubezni pomeni čas, ki ga preživita skupaj. Spet drugemu darila oziroma besede potrditve ali pa dotik. Med vama so znamenja ljubezni jasno izražena in seveda tudi udejanjena.

Couple Kissing Passionately On Bed

 

Vzpostavljeno je ravnovesje med svobodo in timskim delom

Delujeta kot najboljši tim, a vseeno si dovolita dihati. Spoštujeta čas, ki ga potrebujeta samo zase in za svoje interese. Pri tem se ne omejujeta, ampak vzpodbujata. Na takšen način se podirata pri osebnostni rasti in pri rasti vajinega razmerja. Saj veste, če sami s sabo niste srečni, vas tudi nihče drug ne more osrečiti.

relat

Nepotrebno je omeniti, da vsako razmerje temelji na iskrenosti, želji biti skupaj, zvestobi in seveda skupnih interesih. Vsak odnos pa je naše lastno ogledalo, tako da ne pričakujte od drugih nečesa, kar sami ne morete ponuditi.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam