fbpx

Kako trendseterke nosijo najbolj popularni kos jeseni?

Moda

Če bi sestavili seznam klasičnih kosov, ki nikoli ne gredo iz mode, bi to zagotovo bili: bela srajca, mala črna obleka, usnjena jakna, lepo krojena črna jakna in seveda trenčkot.

Vsako jesen na ulicah zasije vsaj en večni kos, in to je tokrat trenčkot. Sčasoma se je trenčkot nekoliko spremenil, v modo so prišli novi odtenki ali vzorci, načeloma pa je ostal enak – najbolj odmeven je najbolj klasičen v bež odtenkih.

Če preučujete fotografije uličnega sloga, boste opazili modele v drugih barvah, kot so svetlo rdeča ali rožnata. Kljub temu pa prevladujejo odtenki v bež, sivi ali rjavi, saj so najboljši za kombiniranje.

Poleg tega, da je vedno videti šik, je trenčkot zelo praktičen kos, ki nas ščiti pred vetrom in dežjem ter je kot nalašč za prehodno sezono, preden si obujemo nogavice ter oblečemo bundo.

Letos ga trendseterke kombinirajo na nešteto načinov, s sandali z ozkimi jermenčki, supergami in hoodiji. Predvsem so to sezono priljubljeni oversized trenkoti, ki so videti zelo udobno in brezskrbno.

Trenčkot lahko oblečemo za vse priložnosti, tako za dnevne ležerne, kot tudi za bolj uradne.

Kakor koli že, trenčkot je kos, ki ga je vsekakor vredno imeti v omari in zagotavljamo vam, da ne bo šel kmalu iz mode.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam