fbpx

Kako se obleči, če imate širše boke?

Moda, Prva stran, Ženska moda

Če ste med srečnicami s to vrsto postave, preberite članek!

Predstavljamo vam 4 trike, da bo oblačenje zjutraj bolj znosno! Z isto postavo se ponašajo tudi elegantne zvezdnice kot so Kate Winslet, Blake Lively in Kim Kardashian.

  1. PODLOŽENA RAMENA

Suknjiči s podloženimi rameni so krasen dodatek h širšim bokom. Ustvarijo namreč ravnotežje in obliko peščene ure, ki je ena najbolj zaželenih postav. Podložke lahko v vsaki drogeriji kupit ter jih podložite pod majice in jopice. Kim Kardashian ta trik obožuje!

  1. ZAVEŽITE OBLEKO

Diane Von Furstenberg je pred 40 leti oblikovala obleko, kot ulito ženskam z malo več »va, va, voom« učinka! Od takrat je ne ulicah New Yorka in povsod po svetu nujen ženski kos, saj je primerna tako za poslovne, elegantne priložnosti kot za dnevne izhode.

  1. TEMNE KAVBOJKE + ŽIV ZGORNJI DEL

Enostavna modna enačba se glasi; temnejši spodnji del + živ ali potiskan top. Celoten videz tako ustvari ravnovesje in fokus usmeri na zgornji del. Izbirate lahko med najrazličnejšimi potiski in barvami.

  1. OBLEKE ALI KRILA A-OBLIKE

Krila in obleke a-oblike so za postave s širšimi boki odlična izbira. Primerna so predvsem za elegantne in svečane priložnosti, saj imajo romantičen pridih.


 Upamo, da smo vam z nasveti pomagali!

Vir foto: Google, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam