fbpx

Kako lahko s Sanjskim dnevnikom uresničite svoje življenjske sanje?

Zanimivosti

Knjiga Sanjski dnevnik, uspešnica japonske avtorice in mentorice z izjemno življenjsko zgodbo Chikako Lee, prinaša vse potrebno znanje o uresničevanju sanj, pa tudi metodo ustvarjanja osebnega sanjskega dnevnika prihodnosti.

Čistokrvna in boleča resnica je, da dokler delate kompromise pri stvareh, ki so vam resnično pomembne, ne živite svojih življenjskih sanj. Sanje v tem kontekstu pomenijo srčne željo človeka glede tega, kakšno naj bi bilo njegovo življenje, kaj naj bi v njem počel, kako in s kom, ob čemer bi letel s krili radosti in strasti do svoje usode; ob tem bi osmislil sebe ter unikatno obogatil svet. Imel bi ljubezen, denar in svobodo za uresničevanje svojega življenjskega poslanstva.

Ujetništvo najhujše vrste je prepričanje, da nimate pravice živeti svojih Sanj. Ja, »resničnost« jih je tisočkrat pokopala, zlomila, iznakazila, užalila, spregledala, pozabila, raztreščila, osmešila, obsojala, zanemarjala in skoraj ste že obupali nad njimi … AMPAK ŠE SO V VAS, dokaz česar je dejstvo, da še dihate in da boste zdaj izvedeli za način, kako dejansko uresničiti svoje sanje tu in zdaj.

sanjski_dnevnikKnjiga Sanjski dnevnik, uspešnica japonske avtorice in mentorice z izjemno življenjsko zgodbo Chikako Lee, prinaša vse potrebno znanje o uresničevanju sanj, pa tudi metodo ustvarjanja osebnega sanjskega dnevnika. Izvedeli boste, kako izkopati pozabljene sanje in obuditi zaupanje vanje, kako gojiti veščino sanjanja, kako preobraziti škodljiva nezavedna prepričanja, sprejeti in razviti svoje darove, pritegniti hkrati ljubezen, denar in svobodo ter kako ustvariti dnevnik svoje sanjske prihodnosti.

Ustvarjanje osebnega sanjskega dnevnika je preprost proces, v katerem prenašamo sanje v vidno in otipljivo obliko, zaradi česar močneje pritegujejo svojo izpolnitev. Vanj boste umestili opise in slike svojih sanj v zaporedju, kot jih želite uresničiti, s čimer boste oblikovali in podprli svojo sanjsko prihodnost. Ta zabavni proces bo dodal toliko moči vašim sanjam, da se bodo začele uresničevati z nevidno močjo. Metoda je podprta z globokim poznavanjem človeške psihe in srčno željo avtorice, da bi vse več ljudi živelo v radosti in obilju,ne glede na to, kaj trenutno doživljajo. Zgodbe uspeha ljudi, ki so izdelali in uporabljali svoj sanjski dnevnik, mejijo na čudeže, in tako zgodbo Chikako privošči tudi vam.

Sanjski dnevnik JE čarobno orodje za oblikovanje svoje usode. Odprl vam bo svet, kjer je vse mogoče, in vas popeljal v sanjsko resničnost, za kakršno ste ustvarjeni. Morda vse bolj živite svoje sanje, morda o tem sploh ne razmišljate ali so vaše perutnice poškodovane in se bojite sanjati. V vsakem primeru vam bo sanjski dnevnik dodal navdih, vizijo in moč, hkrati pa bo tudi zdravilo, prijatelj in varno zavetje vaših sanj na poti njihovega uresničevanja.

Prevajalka in urednica mag. Mea Valens


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam