Kako je Blake Lively svoje telo oblikovala do popolnosti?

Izbor urednice, Lepota, Lifestyle, Novice, Novice, Prva stran, Uncategorized

Njeno popolno telo lahko občudujemo v filmu The Swallows.

Nutricist Steve Macari je z nami delil program prehrane in vadbe, ki ga je pripravil za igralko Blake Lively, da bi njeno telo pripeljal do vrhunske forme, ki jo je potrebovala za vlogo v filmu The Shallows.

blake-lively-in-a-bikini-on-the-set-of-the-shallows-in-new-south-wales-october-2015_20

Vloga je namreč od Blake zahtevala, da ne nosi na sebi ničesar, razen bikini kopalk. Glede na to, da se je snemanje filma začelo kmalu po igralkinem porodu, je bila potrebna pomoč profesionalca.

Novi film The Shallows je dvourna agonija mlade deskarke, ki je ujeta na deski sredi oceana, obkrožena z morskimi psi. Blake je v filmu resnično videti fantastično in verjamemo, da boste ob gledanju filma (in Blake), sami sebi prisegli, da nikoli več ne boste jedli čipsa, hamburgerja in pili Coca Cole.
Namesto tega preverite spodnje nasvete njenega nutricista, ki je program zastavil skupaj z igralkinim osebnim trenerjem Donom Saladinom. Uspelo jima je Blakino postavo pripeljati do popolnosti s pomočjo 5 preprostih trikov:

Nancy (Blake Lively) in Columbia Pictures' THE SHALLOWS.

Osredotočite se na kakovost
Kar največ šteje, je hrana. Blake je jedla izključno hrano visoke kakovosti. To pomeni, da sta bila sadje in zelenja organskega izvora, prav tako meso in jajca, ribe pa niso smele biti iz ribogojnice.

“Tovrstna hrana zagotavlja največjo možno količino hranilnih snovi, ki so potrebne za vaše telo in najmanjši možni porabi toksinov in škodljivih snovi, ”

pravi Macari.

Nikoli ne izpustite zajtrka
Macari priporoča popolni jutranji obrok: ocvrta jajca na kokosovem olju, s prilogo zelenjave ali sadja.

“To je bila odlična spodbuda za njene jutranje treninge, prav tako pa ji je tak zajtrk pomagal pri vzdrževanju zadostne količine sladkorja v krvi čez dan.” 

blake-lively-workout
Niso vsi ogljikovi hidrati slabi!
Pravzaprav je zelo pomemben vnos določenih ogljikovih hidratov po treningu, ki pripomorejo, da telo okreva. Posezite po rižu, krompirju ali sadju.

Super hrana- tako jo imenujemo z razlogom!
Ni potrebno, da jeste samo ohrovt in lan, da bi občutili prednosti super hrane.

“Kokosovo olje in organska črna čokolada sta super hrana, ki izboljšujeta delovanje prebave in sta odličen izvor energije, ki jo imate ves dan,”

razlaga Macari.

blake-lively-in-a-bikini-on-the-set-of-the-shallows-1024x726
Premor
‘Sledenje strogega programa je lahko zelo stresno in stres lahko v kakršni koli obliki povzroči hormonsko neravnovesje, ki je sovražnik številka ena v boju  za vitko postavo. Spremljanje mojega programa  80/20, v resnici pomeni, da če se programa držite 80 %, imate možnost kršenja preostalih 20 %. To je dobro, saj pomaga povrniti navdušenje med napornimi pripravami. Blake je ljubiteljica pic in testenin, h katerim se zateče v tistem času 20 % .

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam