fbpx

Kako do brezhibne polti hollywoodskih zvezdnic?

Lepota, Novice, Prva stran

Vrsto let najbolj skrbno varovana skrivnost fotografov in filmskih režiserjev, ki pa je pred kratkim našla pot v javnost.

Trik je v oblikovanju: to je že vrsto let najbolj skrbno varovana skrivnost fotografov in filmskih režiserjev, ki pa je pred kratkim našla pot v javnost. Oblikovanje je najenostavnejši način lepšanja obraznih potez in polti z uporabo različno obarvanih pudrov, korektorjev. Z mešanjem različnih odtenkov lahko denimo preoblikujete svoje poteze, zmanjšate volumen obraza, celo vaš nos je lahko videti tanjši.  V praktično minuti lahko ustvarite čudovite poudarke in sence in to je odslej mogoče tudi s pomočjo linije  Secrets of Contouring Collection by Deborah Milano.

CONTURING (2)

Laboratoriji Deborah Milano z navdušenjem predstavljajo linijo profesionalnih, a za uporabo nadvse enostavnih izdelkov, ki so jih izdelali v partnerstvu  s hišnim umetnikom ličenja Luco Mannucci-jem.

The Secrets of Contouring Collection by Deborah Milano sestavljajo:

Contouring Brush – čopič za oblikovanje

Radiance Creator Illuminating Concealer – osvetljevalec polti – za brezhiben videz

Dress Me Perfect Liquid Concealer – korektor za zakrivanje nepravilnosti – za brezhiben videz

24 ORE Perfect stick concealer –dolgo obstojen korektor v stiku za močno prekrivanje napak – za brezhiben videz

Primer_Mattifyng Pen_Radiance Concealer_DressMePerfect_3

24ORE PERFECT CONCEALER_03

Kako pravilno uporabljati in doseči najboljši učinek z izdelki iz linije Secrets of Contouring?

Najprej nanesite vašo priljubljeno podlago ob upoštevanju pravila, da odtenek ni temnejši kot je vaš vrat. Nato prekrijte nepravilnosti in osvetlite obraz z uporabo Dress Me Perfect concealerja (korektorja). Neželene sence se po navadi nahajajo na T-predelu (čelo, nos, predel okoli oči in senc, kotički ust, brada). Nanesite korektor in nežno potapkajte s prsti, dokler se povsem ne zlije s kožo in postane neviden. Korektor naj bi bil v idealnem primeru en odtenek svetlejši od vaše podlage. Če je vaša polt olivna ali porjavela,ne pozabite izbrati korektorja s kančkom oranžnega podtona; svetli odtenki bi lahko na vaši koži delovali sivkasto ali celo utrujeno. Za boljšo definicijo ličnic uporabite kanček vašega najljubšega rdečila za lica, ki ga nanesite s čopičem. Ta nasvet drži za večino oblik obrazov (okrogle, ovalne, podolgovate).

CONTURING (3)

Nasveti za druge oblike obrazov: 

Trikotna oblika Ozko čelo in široke ličnice. Osvetlite čelo z najsvetlejšim odtenkom korektorja in pudra. Potem uporabite temnejši odtenek na skrajnem koncu čeljusti in zabrišite proti ličnicam.

Srčasta oblika Široko čelo in ozka brada. Senčite s temnejšimi odtenki ob straneh čela in zabrišite proti lasišču. Osvetlite konec brade in čeljust z najsvetlejšim korektorjem.

Kvadratna oblika Široka linija lasišča in čeljusti. Uporabite temnejši puder za senčenje ob straneh čela in ob straneh čeljusti, zabrišite navzgor.

Okrogla oblika Mehke linije obraza, brez ostrih robov. Predstavljajte si številko 3 na vašem obrazu, ki se začne na čelu, nadaljuje na spodnjem delu lic in zaključi ob čeljusti. Zabrišite barvo pod brado in oblikujte zgornji del lične kosti s temnejšim odtenkom. Osvetljevalec uporabljajte samo okoli oči.

Foto: Deborah Milano


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam