fbpx

Kaj ve dobra ljubimka, druge ženske pa ne? Moški imajo odgovor!

Odnosi

Ankete so pokazale, da so ženske v postelji bolj samozavestne kot moški, saj le 39 odstotkov pripadnikov močnejšega spola meni, da so dobri ljubimci.

»In … kako se ti je zdelo?«

Kadar je govora o posteljnih radostih, želi biti vsak najboljši, kajne? Tudi super samozavestni in močni moški se mučijo z dvomi. Glede na raziskave pa so ženske bolj samozavestne.

Dober seks: Kako samske osebe ocenjujejo svojo seksualno kvaliteto?

Anketa, ki so jo izvedli na spletni strani za zmenke, je razkrila sledeče: samske ženske so v postelji veliko bolj samozavestne kot moški, saj jih več kot 50 odstotkov ocenjuje, da so dobre ljubimke, medtem ko je takega mnenja samo 39 odstotkov moških.

Obstaja tudi nekaj mitov, kar se tiče spolnosti, kot je na primer ta, da morajo v postelji dominirati moški in da ženske težko dosežejo orgazem.

Kaj pa dejansko naredi dober seks ter kaj imajo ženske in moški v postelji najraje?

Enakopravnost

Za večino anketirancev, ki niso v zvezi, je ključ za nepozaben seks enakopravnost v postelji. Kar 62 odstotkov je povedalo, da vedno poskrbijo, da zadovoljijo tudi drugo polovico. V postelji torej ni prostora za egoizem! Vsak mora imeti svoje zadovoljstvo in svojo zabavo. Resnica je, da je večina moških v postelji nesebičnih in želijo, da ženska doživi neverjeten orgazem.

Želja po eksperimentiranju

Moškim so všeč ljubimke, ki so v postelji pripravljene eksperimentirati. V želji po dobrem seksu, jim je potrebna sprememba v spalnici. Bodimo iskreni, vsaka novost je zelo vznemirljiva. Če pa vam ni všeč, je pač ne ponovite.

Dominacija

V tem mitu ni prav nobene resnice. Večina samskih oseb meni, da je dominanten moški v postelji bolj privlačen, kar pa seveda ne pomeni, da naj ženske samo mirno ležijo. Zaželeno je, da tudi ženske med rjuhe prinesejo nove ideje.

Za konec …

Mnenja, o lastnostih dobrega ljubimca, so med moškimi in ženskami različna. Zaradi tega je najbolj pomembna komunikacija. Svojemu partnerju povejte, kaj vam je všeč in kaj ne. Ne bojte se eksperimentiranja in skupaj odkrivajte nove položaje. In predvsem: bodite samozavesti! Nič bi bolj privlačnega kot ženska, ki ponosno in s strastjo pokaže svojo seksualnost.

Foto: Shutterstock


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam