fbpx

Kaj storiti, ko zagledamo bivšega?

Izpostavljeno, Lifestyle

Predvsem ostanite mirne in hladne in nikakor ne prikimajte, ko vas bo povabil na koktejl.

1) Hitro preverite, ali imate med zobni kakšne ostanke kosila. V kolikor nimate pri sebi mini ogledalca, uporabite svoj telefon.

2) Ste brez make – upa? Uporabite šminko, ki jo imate v torbici in jo narahlo nanesite na vaša lica, da boste izgledale bolj sijoče. V kolikor šminke nimate pri sebi, se narahlo vščipnite v lica in ugriznite v ustnice. Izgledalo bo, kot da ste ravnokar prišli iz telovadnice (ali pa hitrega zmenka).

3) V kolikor vaši lasje ne izgledajo popolno, preverite v ženski toaleti ali imajo sušilec rok ter si pod njih na hitro uredite frizuro, samo toliko, da dobijo lasje nekoliko volumna.

4)  V takih primerih boste ugotovile, da morate vedno v torbici imeti miniaturno stekleničko vašega najljubšega parfuma. Vonj je namreč najboljše čutilo za spomine, pa ne zato, da bi vas zanimalo, kaj misli vaš bivši, ampak ob vonju vašega parfuma, se mu bodo po vsej verjetnosti sprožili pozitivni spomini in emocije.

5) V času družbenih omrežij, se zadržite vprašanja o njegovem zadnjem potovanju in tako v njem zbudili zmotno mišljenje, da ga redno zasledujete na Facebooku ali Instagramu.

Relationship problems

6) Ne pripovedujte mu preveč o novem fantu, ki je cele dneve dežuren na kliniki in se skoraj ne vidita. Povejte mu samo, da je zdravnik, kar bo pri njemu sigurno povzočilo ljubosumje.

7) Če ste samske, usmerite pogovor na pozitivne stvari kot so: novo napredovanje, prihajajoči dospust ali vaš nov hobi. Življenje je tudi brez njega zanimivo in čudovito, da sploh ne opazite, da ni več del njega.

8) Če svojega bivšega zagledate z novim dekletom ali ženo. bodite olikane in pohvalite njene čevlje ali torbico, čeprav jih ne bi nikoli sami kupili. Saj poznate tisti pregovor: Svoje prijatelje imej blizu …

9) Izdelajte si načrt, kako čimprej oditi s scene z izgovorom, da gresta s prijateljem na otvoritev razstave ali na razprodan koncert.

10) Ostanite mirne in hladne in nikakor ne prikimajte, ko vas bo povabil na koktejl.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam