fbpx

Kaj se dogaja z Victorio Beckham?

Moda

Po modni katastrofi je oblikovalka ponovno šokirala.

Nekdanja Spajsica, danes pa modna oblikovalka, je znana po svojih preprostih kombinacijah, ki so bile za marsikateri okus še preveč preproste.

Največkrat smo jo občudovali v enobarvnih kombinacijah, največkrat v črni barvi in prav ta preprostost ji je prinesla največje kritike.

V zadnjem času pa se je Victoria nekoliko opogumila, saj je v svoje stajlinge začela vpletati različne barve in vzorce … in zdi se nam, da je pri tem kar malce pretiravala.

Po tem, ko se je pojavila v katastrofalnem outfitu, o katerem smo pisali tudi mi, je želela, kot kaže, popraviti vtis, ki pa se ji ni najbolje posrečil.

Preberite tudi: Vau, to pa je prava modna katastrofa Victorie Beckham!

Oblečena v bel karirasti kostim ter rdečo svileno bluzo, je menila, da bo svojo modno drznost dokazala z izbiro čevljev. In ni se motila … žal pa ne v pozitivnem smislu. Obula je namreč nogavične škornje v živalskem potisku z odprtim sprednjim delom, outfit pa dopolnila z oranžno clutch torbico.

Kadar kraljica mode naredi take napake pri oblačenju, se nam postavlja vprašanje, kaj neki se je zgodilo z njenim slogom in smislom za modo?

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam