Kaj obuti namesto visokih pet, da bomo še vedno šik?

Kaj obuti namesto visokih pet, da bomo še vedno šik?

Spet je prišel čas, ko nam modne znamke in ponudniki obutve ter oblikovalci ponujajo čevlje, ki nimajo visokih pet, a so vseeno videti okusno in celo seksi.  Ta obutev je lepa in sodobna, v znamenju novih trendov.

Nosile jo bomo v tej jeseni in z malo sreče tudi v prvih zimskih dneh, vsaj, ko gre za škornje nad koleni. Prednost čevljev, ki niso salonarji z visoko peto, so očitne: dan in večer bomo preživele brez bolečin v nogah.

Ta obutev je lahko prav tako videti elegantna, nosimo jo lahko ob različnih priložnostih in jo kombiniramo na najrazličnejše načine – k bolj casual ali pa k bolj formalnim kosom garderobe.

Brez škornjev, ki segajo nad kolena, to jesen preprosto ne bo šlo…

Poglejmo si torej, katere vrste obutve bomo to sezono videvali na ulicah:

Škornji nad koleni

Predlog uredništva: Zara, 109 eur

Gležnjarji

Predlog uredništva: Ara, 99,95 EUR

Oxford čevlji

Predlog uredništva: Ara, 99,95 EUR

 

Balerinke

Predlog uredništva: Ara, 89,95 EUR

Natikači

Predlog uredništva: Zara, 39,95 EUR

Tako vsaj trdi znana modna blogerka Adriana Gastélum, ki kraljuje na družbenih omrežjih, kot je Instagram in kajpak piše svoj blog ter nas razveseljuje z različnimi modnimi podvigi.

No, pri natikačih se nam lahko vseeno hitro zatakne, takoj, ko je dan bolj mrzel in deževen… Vseeno pa poskusimo. Denimo obuti natikače ali sandale z debelejšim podplatom in to v kombinaciji s toplimi, kratkimi nogavicami.

 

Foto: Elle, Adriana Gastélum, Instagram, Clochet, The Fashion Medley, ARA