Julia Roberts je najlepša ženska na svetu!

Julia Roberts je najlepša ženska na svetu!

Revija People je Julio Roberts že petič razglasila za najlepšo žensko sveta. Igralka, ki je znana po svojem nalezljivem nasmehu in karizmatičnih rjavih očeh, je v intervjuju povedala, da ji je ta naslov v veliko čast in upa, da se je to dokaz, da je njeno staranje »elegantno«.

Z 49-leti je v svetu šovbiznisa že 30 let in zdi se, da mama treh otrok odlično obvlada umetnost staranja. V intervjuju je pripomnila, da jo veseli, da je krepko prehitela svojega prijatelja Georgea Clooneyja, ki je naslov najlepšega moškega osvojil »le« dvakrat in da bo to nedvomno omenila v božičnem voščilu, ki mu ga bo poslala.

Julio smo prvič videli leta 1988, kot natakarico v filmu Mystic Pizza, kjer je nosila neurejene kodre, over-sized majico z napisom »A Slice of Heaven« ter lip gloss, kar je bilo dovolj, da je svet spoznal njeno naravno lepoto.

Ne dolgo zatem si je prislužila naziv čednega dekleta v filmu Pretty Woman, kjer je dokazala svojo igralski domet in zadostno količino trebušnih mišic. Tudi sončna očala in baretka niso mogle skriti njenih polnih ustnic, ki jih je nosila kot Anna Scott v Nothing Hillu in zmešala glavo glavnemu liku, ki ga je upodobil Hugh Grant.

Kot Erin Brokovitch je s pomočjo kostumov svojo postavo poudarila v oprijetih in dekoltiranih oblačilih ter prejela nagrado Oscar.

Za vas izbrskali nekaj Juliinih najlepših trenutkov pred in za kamerami.

Mystic Pizza, 1988

 

Zlati globusi, 1990

 

Pretty Woman, 1990

 

Zlati globusi, 1991

 

Podelitev nagrad Oscar, 1001

 

Nothing Hill, 1999

 

Erin Brokovich, 2000

 

Podelitev nagrad Oscar, 2000

 

Filmski festival Cannes, 2016

Foto: Pinterest