fbpx

Jimmy Choo in prepovedan sadež

Lepota, Novice

Za kampanjo so izbrali pevko, model in igralko Sky Ferreira, ki odlično pooseblja neustavljiv apetit do življenja in uživanja.

Jimmy Choo, ki ga poznamo predvsem kot oblikovalca čevljev, po katerih hrepeni vsaka ženska, je prisoten tudi v kozmetičnem svetu. Njegova najnovejša dišava, ki je delo parfumerke Anne Flipo, se imenuje ILLICIT.

 

Drzni in skrivnostni duh ILLICIT prebuja čute tistih žensk, ki življenje uživajo v polnosti. Kljub nekoliko izzivalni naravi, ime simbolizira samozavestno žensko, ki niti usode drži v svojih rokah. Zapeljiva, neustrašna, ki ima vse popolnoma pod nadzorom … to je Jimmy Choo ženska, ki jo tokrat v oglasni kampanji odlično predstavlja pevka, model in igralka  Sky Ferreira.

s

“ILLICIT je utelešenje drznosti Jimmy Choo žensk. Je žareča in hipnotična dišava, za vse, ki uživajo v življenju! Sky do potankosti predstavlja te kvalitete s svojo smelo osebnostjo ter neustavljivim apetitom do življenja, veselja, zabave.” Sandra Choi, Creative Director Jimmy Choo

ILLICIT je hipnotičen in ženstven vonj in nemudoma osvoji naša čutila, da mu posvetimo vso pozornost. Zavaja, zapeljuje, privablja…Prava igra zapeljevanja. Pozabite na to, da boste ostali v senci, z ILLICIT-om vas bo potegnilo v sam center pozornosti. Dišava se brez težav zlije s kožo in ustvari občutek moderne florientalske tančice. Dovolj drzna, da lahko z njo nosite tudi usnje, a hkrati čudovito elegantna, ko se želite odeti v svilo. Resnično božanska. Resnično Illicit. 

 

 Foto: Jimmy Choo

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam