fbpx

Jesenski make – up trendi

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Nova pravila ličenja!

Obarvano listje, sprehodi, kostanj … jesen je čudovita, saj je čas majhnih sprememb! V omari naredimo prostor za toplejša oblačila ter skrbno počistimo naše lepotilne mizice, ki se jim pridružijo novi jesenski make-up trendi! Letos sta nam pri izboru jesenskih make-up trendov pomagali priljubljeni lepotički, blogerka Ajda Sitar in vlogerka Lepa afna.

Nova pravila ličenja!

To jesen vsak postavlja svoja pravila! Vsakodnevno nas obdajajo novi lepotni trendi, ki na lepoticah iz reklam delujejo čudovito, sami pa se težje poistovetimo z njimi. To jesen se pravila igre spreminjajo, saj vsak lahko ustvari svoj trend. Tokrat ni prostora za posnemanje, lepotne trende raje »reciklirajte« in jih poustvarite na svoj način, točno tako, kot ustreza le vam.

Tudi blogerka Ajda Sitar se drži slednjega načela:

»Sama sledim tistim trendom, za katere verjamem, da mi bodo pristajali ali pa jih prilagodim glede na svoje obrazne poteze ali ten kože.«

Strinja se tudi Lepa afna, ki pravi, da trende uporablja na sebi toliko, kolikor ji pristojijo v praksi.

»Z njimi nisem obremenjena.«

Ajda in Lea sta izbrali …

Monokromatični make up videz, ki ga je ustvarila Ajda Sitar, v rdečem odtenku prinaša na lepotno sceno poenostavljeno svežino. Gre namreč za enak odtenek na ustnicah in vekah! Kljub temu, da je videz enostavno ustvariti, še vedno izgleda izjemno dodelan.

»Rada imam rdečo, zato sem izbrala Maybelline The burgundy bar paleto senčil za veke. Paleta je drzna, a istočasno vsestransko uporabna.«

Črta pod očesom

Na uredništvu nas je najbolj presenetil trend »obratnega eyelinerja«, črte pod očesom. Zagotovo je to najbolj domiselna lepotna novost, kjer je poudarjena spodnja očesna linija. Dobro se poda h mat ustnicam v jesensko rjavem odtenku. Ajda ga je ustvarila s svinčnikom za oči LʼOréal Perfect slim by Superliner, ki je »tanek, precizen in idealen tako za make up začetnike kot tudi velike mojstre«. S tem trendom boste zagotovo opazne!

Samozavest na ustnicah

Če spremljate vloge Lepe afne, dobro veste, da so njena strast barvite šminke. Rdeča šminka je trend, ki je po njenem mnenju brezčasen.

»To je trend, s katerim se ženske počutimo ženstvene in trend, nad katerim moški ostanejo brez besed,«

pove. To jesen jo je najbolj navdušilo Deborah Milano Red long lasting rdečilo, saj se tekstura popolnoma prileže ustnicam in jim nudi bogato barvo in dolgo obstojnost.

Drzno vijolično rdečilo

V jesenskem izboru priljubljene vlogerke najdemo tudi BeYu Cashmere mat rdečilo za ustnice v vijoličnem odtenku, ki ustvari izredno dramatičen videz.

»Po mojem mnenju mora vsaka ženska imeti vsaj en nevsakdanji, unikaten odtenek šminke.«

 

Priporoča, da jo nanesete v dveh plasteh za ekstra intenzivno barvo. Tudi nas je presenetil!

 

Med dm jesenskimi trendi je še kopico drugih trendov, namignemo pa vam lahko, da vključujejo veliko blešic, (po)polne obrvi in obrnjeni ombre! Ajda in Lepa afna sta že poustvarili jesenske trende iz modnih brvi in jih prenesli na »ulico«, sedaj pa ste na vrste ve, drage bralke.

Skočite po svoj dm katalog in izkoristite bone ugodnosti ter prejmite 30% popust na izbrana ličila ob unovčitvi 10 točk, ob nakupu nad 25 EUR pa brezplačen prozoren blogerski dežnik, ki vam ga bo zavidala marsikatera znanka. S pomočjo lepotnih nasvetov ustvarite svojevrsten lepotni trend in zakorakajte v hladnejše mesece samozavestno kot še nikoli!

Pomoč pri raziskovanju in reciklaži

Med 3. oktobrom in 6. novembrom vam bodo v dm prodajalnah pri ustvarjanju v pomoč z brezplačno knjižico lepotni vodnik, brezplačnimi svetovanji, ličenji, srečanji z blogerkama, popusti na ličila in ugodnostmi, na Instagramu pa vas v prav posebni nagradni igri čakajo tudi mamljive nagrade. Osvojite lahko individualne make up tečaje z vizažistko Martino Vrhovnik in Jasno Oklešen ter bogate pakete ličil. Več na spletnem mestu www.dm-drogeriemarkt.si.

 

Foto: dm, promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam