fbpx

To je torba za poletje, ki je osvojila trendseterke!

Lifestyle, Moda, Prva stran, trend, Tuja scena, Uncategorized, Zanimivosti, Ženska moda

Cekar iz bambusa v dveh velikostih je sedaj na voljo v novih materialih ter barvah in bo must-have kost te sezone!

Polkrožna torba, ki je že pred časom obnorela vse fashioniste, je še najbolj podobna polovici lubenice, izdelana pa je iz bambusa. Sedaj je osnovni model v naravni barvi in v naravnem materialu dobil še nekaj variacij, ki so že preplavile družbena omrežja ‘it’ deklet. Slavni cekar, ki je nastal v Los Angelesu, je sicer kopija japonske torbe za piknik iz 70. let.

Cekar v dveh različnih velikostih za vse ljubiteljice minimalizma je na trg dala modna znamka Cult Gaia in dokazala, da se da na področju modnih dodatkov še vedno narediti nekaj takega, kar v hipu obnori trendseterke in kasneje njihove posnemovalke.

Originalni model v naravnem materialu iz bambusa in prav tako naravni barvi je (tako, kot lani, ko je torba prišla na trg) še vedno zelo privlačna dopolnitev k poletnim outfitom, letos bo še posebej izstopal v kombinaciji z romantičnimi poletnimi oblekami ‘midi’ dolžine do kolen. Ta model je na prodaj v dveh velikostih.

Sedaj pa je Cult Gaia za poletje 2017 ponudil še nekaj variacij na temo, sicer še vedno v prepoznavni obliki, le da v drugih materialih (akrilu oziroma umetni masi) in v barvah, ki segajo od biserne matice in rumene do bakrene, rdeče ter smaragdno zelene in črne. Ste si jo že zaželele tudi ve?

 

Foto: The A List, SGStyleblog, Pinterest, MyWhiteT


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam