fbpx

To je nova tehnika ličenja, ki poudari in odpre oči!

Lepota, Ličenje, Lifestyle, Prva stran, trend, Tuja scena

Hollywoodske zvezdnice obožujejo to tehniko ličenja oči…

Bo to tehnika, ki bo kmalu zasenčila videz zadimljenih oči? Morda… V trendu je sedaj namreč nekoliko drugačno ličenje vek in sicer je vsa skrivnost v tem, da poudarite linijo tik pod spodnjimi trepalnicami ter osvetlite ta delček kože.

Namesto črnega eyelinerja oziroma tuša za veke so make-up umetniki začeli uporabljati nov način senčenja spodnje veke, ki je zaslužen za to, da so oči videti večje in bolj zapeljive, pogled pa deluje bolj odprto.

Dovolj je, da nanesete malce bleščečega senčila ali črtala za veke v svinčniku s perlicami (ali s pomočjo čopiča) in potem z blazinicami prstov rahlo potapkate po ličilu, da bo videti nedodelano in kot malce razmazano. Tako bo videz bolj naraven in nežen, manj umeten.

Priyanka Chopra

Vaše oči bodo videti večje, pogled bolj svež, prednost tega načina ličenja pa je tudi, da je primeren tako za dnevne kot večerne priložnosti. Za uporabo čez dan se priporočajo zemeljski toni, kot je zamolklo oranžna ali rožnata ter bronasta in zelena barva, za zvečer lahko izberete vijolične, sive in modre odtenke.

Margot Robbie

Make-up umetnica Pati Dubroff je na tak način naličila znane hollywoodske zvezdnice, kot so Priyanka Chopra , Margot Robbie, Allison Williams in druge lepotice; nad novim videzom ličenja oči pa sta navdušeni tudi Zoey Dutch in Natalie Portman (na naslovni fotografiji).

Allison Williams

Shay Mitchell

“Mat odtenki dajo očem definicijo, medtem ko svetleče sence z bleščečimi delci oko vizualno ‘odprejo’ in posvetlijo,”

pravi umetnica ličenja Patti Dubroff. ”

Svetleče sence je najboljše nanesti v notranji kotiček očesa in na sredinski del pod spodnjo veko oziroma na linijo spodnjih trepalnic.”

 

 

Foto: Refinery29, YouTube, Pinterest, Simply Sona


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam