Izbor urednice: Francoski pristop k prestižni negi kože

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Prestižni izdelki za nego kože Biologique Recherche ekskluzivno v salonu lepote Shape.

Kaj imajo skupnega Madonna, Sharon Stone, Brad Pitt, Sofia Coppola in Taylor Lautner? Nedvomno odlično kariero v svetu zabave, kjer je mladosten videz še kako pomemben dejavnik. Vsi našteti zvezdniki so tudi zvesti uporabniki prestižnih izdelkov za nego kože Biologique Recherche, ki je zdaj na voljo tudi v Sloveniji, ekskluzivno v ljubljanskem salonu lepote Shape.

Ana Ziherl Mali, lastnica salona in nekdanji fotomodel, pravi, da je kožo, za popolni videz, treba negovati v vseh obdobjih našega življenja. Ana se že od nekdaj zdravo prehranjuje ter se veliko giba na svežem zraku, kar nedvomno zelo vpliva na mladostni videz, kljub temu pa pravi, da je na prvem mestu uporaba vrhunskih kozmetičnih izdelkov za nego kože.

Ana Ziherl Mali

Pred kratkim je Ana v svoj salon lepote Shape pripeljala vrhunsko francosko kozmetično znamko Biologique Recherche in tako razveselila številne navdušenke, ki so morale te izdelke kupovati v tujini.

V čem je skrivnost Biologique Recherche?

Da po omenjenih izdelkih in tretmajih posegajo številne manekenke in filmske zvezde, se pri francoski kozmetični znamki lahko zahvalijo njihovemu celotnemu pristopu nege za mlajši videz kože.

Edinstvena metodologija oskrbe kože je temeljila na večletnih izkušnjah nadarjenih strokovnjakov v  družini Allouche, ki so pred 40. leti ustanovili Biologique Recherche. Biolog Yvan, fizioterapevtka Josette in zdravnik Philippe so želeli razviti učinkovine za uporabnike, nezadovoljne z izdelki, ki jih je ponujal takratni trg.

Danes je Biologique Recherche cenjena predvsem po svojih osupljivih rezultatih, ki temeljijo na kliničnem pristopu k negi, z uporabo čistih, koncentriranih in surovih sestavin ter hkrati, in nič manj pomembno, z inovativnimi in natančnimi postopki nege obraza.

Zaradi visoke vsebnosti botaničnih, morskih in bioloških izvlečkov so izdelki izjemno učinkoviti. Zelo jih priporočajo osebam z občutljivo kožo in tistim, ki so nagnjeni k aknam, saj zaradi hladne obdelave sestavin izdelki ohranjajo prvotno strukturo aktivnih sestavin, hkrati pa ne vsebujejo umetnih dišav.

Takojšnji vidni rezultati

Vsaka koža je zgodba zase in nanjo vplivajo različni dejavniki, kot so starost, hormoni, vremenski vplivi in stres, zato se postopek za inovativno nego obraza določi na podlagi podrobne analize kože s pomočjo Skin Instant Lab naprave. Z združitvijo revolucionarnih izdelkov ter napredne tehnike pomlajevanja in preoblikovanja postane koža mladostnejša in sijoča v zelo kratkem času.

Prestižni izdelki in nega kože francoske kozmetične znamke Biologique Recherche so na voljo izključno v salonu lepote Shape.

 

Informacije

Shape, prostor zavedanja telesa

Barjanska cesta 72, Ljubljana

T: 01 283 22 70

M: 041 771 689

E: [email protected]

shape.si

 

Foto: Žiga Intihar, Biologique Recherche

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam