fbpx

Inteligenca, strast, seks … kaj je najbolj privlačna lastnost vašega astrološkega znamenja?

Odnosi

Vsak astrološki znak ima določeno lastnost, ki dela posameznika zapeljivega. Skrivnosti naše seksualnosti so zapisane v zvezdah, trdijo astrologi. Odkrivamo, katere lastnosti so najbolj erotične za vaš znak.

Oven: strast

Ovni so strastni in impulzivni – kar gre včasih z roko v roki s trmo. Osebe, rojene v tem znamenju zelo hitro zvabijo druge na svoj mlin ter jih s svojim šarmom vrtijo okoli prsta.

Bik: uspeh

Biki so rojeni vodje, stremijo za optimizacijo in so zadovoljni samo z najboljšim. Glede na to, da je uspeh seksi, je zaradi tega ta znak zelo privlačen. Biki so mojstri, da skrbijo za vse – znajo ceniti prestiž in radi razvajajo partnerja od glave do pete.

Dvojčka: modrost

Dvojčki so odlični govorniki. Bolj, kot so izkušeni, bolj so zanimivi za širšo okolico. Žal pa so nagnjeni k lažem in pretiravanju, ki včasih pripeljejo do izkrivljene resnice. Njihova neenakost je včasih lahko privlačna in nevarna.

Rak: nestanovitnost

Raki so popolnoma nestanovitni. Lebdijo med ljubeznijo do svobode in občutljivostjo, hladnostjo in srčnostjo ter odsotnostjo. Prav zaradi nestanovitnosti se mnogim zdijo neustavljivo privlačni.

Lev: šarm

Levi so pravi zapeljivci in v trenutku lahko osvojijo srce. Njihova energija v kombinaciji s čustvi jih dela simpatične – hkrati pa potrebujejo egoistično težnjo k priznavanju, ljubezni in hvali.

Devica: inteligenca

Če se želite družiti z intelektualci, se družite z devicami. Osebe, rojene v tem znaku, so praktične in v trenutku rešijo morebitne težave. Device bodo naredile vse za ljubezen in spadajo med najbolj zvesta astrološka znamenja.

Tehtnica: čustvenost

Osebe, rojene v znamenju tehtnice, so polne razumevanja in so zelo čustvene. Odpirajo se zelo počasi, vendar pa, ko nekoga sprejmejo ter začnejo zaupati, se jih težko znebijo. Tehtnice zelo rade kontrolirajo druge in se odlično počutijo med dominantnimi osebami. Kadar je govora o težavah ali čustvih, so tehtnice rešitelj v sili.

Škorpijon: skrivnostnež

Škorpijoni imajo temno, skrito, drzno stran, zaradi česar so zelo opazni. S škorpijoni lahko doživite vzpone in padce ter so mojstri ekstremov ter zapeljevanja.

Strelec: dobrovoljneži

Strelci so polni ljubezni in naklonjenosti. Srce nosijo na dlani in ga želijo odpreti drugim. Zanje sta najbolj pomembna iskrenost in zvestoba – kdor pa jih izrabi, mora računati s posledicami, saj pri oproščanju strelci niso najboljši.

Kozorog: mirnost

Kozorogi izžarevajo neverjetni notranji mir, so potrpežljivi in večinoma zvesti svojim načelom. So pa hkrati nagnjeni k zaprtosti in druge ljudi zelo radi postavljajo pred različne teste, dokler ne pridobijo popolnega zaupanja.

Vodnar: razdvojenost

Vodnarji so neverjetno zapeljivi, vendar se tega ne zavedajo. To je največkrat posledica pomanjkanja samozaupanja.

Ribi: prilagodljivost

Ribe so odlični ljubimci, so spontani in poživljajoči. So zvesti svojim občutkom in so pogosto naivni. Vendar pa naivnosti ne smemo izenačiti z nedolžnostjo, saj se znajo zelo dobro postaviti zase.

Foto: Thinkstock


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam