fbpx

Instafant: Tibor Vučkovič

Instaintervju, Zanimivosti

Tokratni Instafant je Tibor Vučkovič, znan pod imenom TIB, po novem pa bo uporabljal umetniško ime Aiden Royce. Že kot mlad fant je veliko nastopal, v svet glasbe pa ga je popeljal njegov oče, ki je prav tako talentiran glasbenik in studijski tehnik. Korak za korakom je sestavljal svoj lastni glasbeni studio, ki je danes […]

tib1Tokratni Instafant je Tibor Vučkovič, znan pod imenom TIB, po novem pa bo uporabljal umetniško ime Aiden Royce. Že kot mlad fant je veliko nastopal, v svet glasbe pa ga je popeljal njegov oče, ki je prav tako talentiran glasbenik in studijski tehnik. Korak za korakom je sestavljal svoj lastni glasbeni studio, ki je danes lepe vijoličaste barve in pravilne opreme, ki je pomembna za kakovost končnega izdelka.

Mladi Mariborčan in perspektiven pevec pa ni samo pevec, je tudi očka hčerki Kaishi, pisec besedil, klaviaturist in glasbeni producent. Izdal je že kar nekaj pesmi in videospotov, ki si lahko ogledate na njegovem YouTube kanalu, na katerem se predstavlja tako Sloveniji kot svetu. Končuje svoj prvi studijski album, ki ga je v celoti posnel, napisal, zmešal in mastriral sam. V pesmih se kaže njegov široki glasbeni talent, mi pa smo z njim poklepetali tudi o njegovem stilu.

Živjo Tibor, kako si? Kje si? kaj počenjaš ta trenutek?
“Čao Sara, jaz sem the best! Trenutno se nahajam v svojem studiu in delam na svojem že težko pričakovanem albumu, katerega bom izdal predvidoma v začetku leta 2016.”

Zaupaj nam, kako običajno poteka tvoj dan? Kaj te v tem trenutku najbolj okupira?
“Moj vsakdan poteka dokaj rutinsko, saj sem mnenja, da samo na tak način lahko dosežeš svoje cilje. Začne se s cardio treningom, nato obilen zdrav zajtrk in za tem sledi vokalna vaja v studiu. V studiu preživim skoraj cel dan, saj delam na projektih za stranke kot tudi na svojem projektu. Med delom si vzamem kakšno uro časa za sprehod s psi (Lucky ter Tesy). Zvečer pa čas za hard pumping fitness trening.”

tib2Kaj ti pomeni glasba in kaj je tisto, kar ti daje izzive za naprej?
“Glasba mi pomeni ogromno – že od malega si sem si želel postati pevec. Največje izzive za naprej mi dajejo nastopi v živo pred množicami ljudi ter seveda ustvarjanje dobre glasbe, kot tudi zaslužen uspeh za trdo delo.”

Povej, kako je biti pevec v današnjem času v Sloveniji?
“Nikoli se nisem posvečal nastopom v Sloveniji oz. ni bil niti moj cilj uspeti tukaj, saj imamo premalo tržišče. Ciljam v tujino, zato težko komentiram kako je biti pevec oz. se preživljati kot pevec v Sloveniji.”

Kdo/kaj najbolj vpliva na tvoje počutje?
“Na moje počutje najbolj vpliva vsakdanji trening, zdrava prehrana ter nasploh skrb za zdrav “well being” oz. zdravje. Za mojo pozitivno razpoloženje oz. pozitivno energijo skrbi predvsem moja hčerka Kaisha, ki me polni s pozitivo ter seveda vsi bližnji ljudje, kateri me podpirajo in motivirajo. Thanks to all! Moram priznati, da je naredil velik vtis name dober prijatelj ter najboljši Slovenski motivator Smiljan Mori, ki mi je spremenil življenje s svojimi motivacijskimi treningi. Le tako sem si končno lahko postavil fokus, kako v življenju doseči cilje.”

Kaj je tista prva stvar, ki jo narediš zjutraj?
“Prva stvar, katero naredim zjutraj je ta, da spijem vodo z limono ter takoj za tem sledi cardio trening.”

tib4Kater stil glasbe te najbolje opiše?
“Stili glasbe, ki me lahko opišejo so RnB, Soul, Neo Soul in Pop.”

Če bi bila tvoje življenje pesem, kako bi bilo naslov pesmi?
“Če bi bilo moje življenje pesem, bi pesem poimenoval Limitless. V življenju lahko vsak človek doseže uspeh oz. kakršnekoli cilje, dosežke ter uspeh, če je pripravljen svoje cilje vzeti resno ter se pravilno fokusirati na svoje cilje. Sky is the limit.”

Kako bi na kratko opisal svoj stil oblačenja?
“Svoj stil oblačenja bi težko opisal, saj zelo rad preizkušam ter menjujem različne stile oblačenja. Najbolj pa obožujem eleganco, ker lahko oblečem eleganten suknjič – outfit.”

Tvoja najljubša barva?
“Moja najljubša barva je modra.”

Kaj imaš oblečeno ta trenutek?
“Ta trenutek nosim jeans ter kratki t-shirt.”

Kje si nazadnje kupoval in kaj si kupil?
“Nazadnje sem kupoval prav oblačila (Armani). Enostavno obožumem to znamko.”

Veliko nosiš črno barvo. Ima črna kakšen poseben vpliv nate?
Moram priznati, da res velikokrat oblečem črno, saj je moje mnenje, da črna barva da ta misteriozni look oz. kool look.”

tib3Kater je po tvojem mnenju letošnji “must have” artikel?
“Letošnji must have artikel? Hmmm tega se ne da kupiti, ga pa v teh časih žal zelo primanjkuje. Ni ravno artikel, se pa imenuje ljubezen. Premalo je ljubezni na tem svetu. Ljudje mejte se radi!!! Naj bo to prvo in “must have” artikli čisto čisto zadnji.”

Kako ohranjaš svojo postavo?
“Kot sem že omenil, se veliko ukvarjam s športom, saj samo tako lahko ohranjaš zdravo telo ter duha. Ukvarjam se s fitnessom, borilnimi veščinami (Tajski boks), cardio trening v naravi (tek, kolesarjenje). BTW obožujem naravo!”

Brez katerih 3 stvari ne bi mogel živeti?
“Hmmm jaz mislim, da bi lahko živel brez vseh materialnih stvari, če bi bilo potrebno. Ne bi pa mogel živeti brez ljudi, ki me spoštujejo in me imajo radi kot tudi jaz njih.”

Kakšen stil te najbolj privlači na ženski?
“Najbolj me privlačijo ženske, ki imajo nekaj v glavi. Ogromno je žensk, ki se izpostavljajo po javnih omrežjih z na pol golimi slikami, samo da bi pridobile pozornost oz. like. Take ženske so zame “not like at all”. Seveda rad vidim žensko, ki skrbi za svoje zdravje ter telo, ampak spoštujem tiste, ki znajo cenit sebe ter pokažejo svoje čare s pametno glavo kot pa samo z booty-jem.”

Znamka avtomobila, ki bi najbolj odgovarjala tvojemu stilu?
“Bil sem dolgoletni BMW fan ter voznik, ampak mi po novem najbolj odgovarja Range Rover. Res the best avto za moje pojme.”

tib5Če bi imel nadnaravno moč, katera bi to bila?
“Če bi imel nadnaravno moč, bi z našega planeta izbrisal negativno energijo ter sovraštvo. Ostala bi pozitivna energija ter ljubezen. Hmmm, a ne bi bil to prelep planet?”

Kateri je tvoj zaščitni znak?
“Moj zaščitni znak je po novem AR, ki predstavlja moje novo umetniško ime Aiden Royce. S tem umetniškim imenom se bom po novem predstavljal javnosti. Tako, da bye bye TIB.”

Kaj počneš v svojem prostem času?
“Svoj prosti čas posvetim predvsem hčerki Kaishi, sprehodom s psi, zabavi s prijatelji ter obožujem potovati po svetu.”

Tiborja najdete na družabnem omrežju Instagram pod imenom @tibortib


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam