fbpx

Resna dilema

Moda

Punco imam že dve leti. Sicer se zelo razumeva in se po intelektualni in profesionalni plati zelo dobr dopolnjujeva. Sex, pa morm rečt, da je slab, ker je ona ful romantična duša in hoče, da…

Punco imam že dve leti. Sicer se zelo razumeva in se po intelektualni in profesionalni plati zelo dobr dopolnjujeva. Sex, pa morm rečt, da je slab, ker je ona ful romantična duša in hoče, da je vedno vse popolno in sterilno. na kake pripomočke ali igrice sploh ne pomisli.

problem pa se ne konca tukaj: nedolgo nazaj sem šel ven s prijatelji in čisto po naključju sem naletel na svojo bivšo, s katero sva se mimogrede, nenormalno dobr ujemala v seksu. Ko sva se videla, sploh nisva nič govorila, niti o njej, niti o meni, ona je samo rekla, če greva k njej na cigaret, jst sem v rahlo vinjenem stanju seveda pristal in upam, da mi ni treba naprej razlagati, kako so se stvari razvijale. Po dolgem času (3 leta) sem ponovno doživel adijo dobr sex!

Tukaj pa se začne dilema: vem, da ne ravnam prav, ker nisem povedal svoji punci, kaj se je zgodilo, ampak to ni največji problem. Kar me muči je to, da sem začel razmišljati, ali je res odnos samo pogovarjanje in profesionalno sodelovanje, ali je seks res tako pomemben. Moram pa povedati, da sem imel s svojo punco, preden se je to zgodilo, resne namene (poroka, bajta, družinski avto, 2 froca, pes,…. 🙂 ), zdaj pa ne vem, če je to res to, kar hočem. Pliz pomagajte!

Vir: http://med.over.net/phorum/read.php?f=144&i=9240&t=9240


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam