fbpx

MODNA REVIJA ALEXANDRA McQUEENA

Moda

Kontroverzni modni oblikovalec McQueen je imel dobrodelno akcijo, na kateri je zbiral denar za obolele z aidsom.               Povabljenci so bili McQueenovi najboljši prijatelji, med njimi tudi Kate Moss,…

Kontroverzni modni oblikovalec McQueen je imel dobrodelno akcijo, na kateri je zbiral denar za obolele z aidsom.

 

 

 

 

 

 

 

Povabljenci so bili McQueenovi najboljši prijatelji, med njimi tudi Kate Moss, Naomi Campbell, Samantha Morton in Stella McCartney. Na prireditvi, ki jo je gostitelj poimenoval preprosto Črno, je kreator predstavil svoje zadnje kolekcije v črni barvi.

Po končani modni reviji so imeli črno obarvano dražbo, na kateri so ponudili Madonnine črne hlačne nogavice in črne usnjene hlače Christine Aguilera. Na dražbi so sodelovali tudi modna kreatorka Vivienne Westwood, hči razvpitega pevca Rolling Stonsov Jade Jagger, sir Elton John in režiser Tim Burton.

Prireditev je Alexander prvič po treh letih organiziral v Londonu, takrat se je namreč preselil v Pariz. “Iz poslovnega vidika organizacija modne revije v Londonu ne prinese velikega dobička,” je povedal McQueen in dodal: “Razpoloženje na reviji v britanski prestolnici pa je dosti boljše kot v Parizu.”

 

London – RTV Slo/EPA


 

www.rtvslo.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam