fbpx

Miss Slovenije v sodelovanju z Avonom

Zanimivosti

Miss Slovenije Tina Petelin, ki je bila razglašena za najlepšo Slovenko, je nedavno podpisala ekskluzivno pogodbo s kozmetičnim podjetjem Avon.

Ljubljana, 10. novembra 2009 – Nova miss Slovenije Tina Petelin, ki je bila 5. oktobra razglašena za najlepšo Slovenko, je nedavno podpisala ekskluzivno pogodbo s kozmetičnim podjetjem Avon. Proizvodi priznane blagovne znamke, ki jo spremljajo na svetovnem izboru v južnoafriškem Johannesburgu, bodo skrbeli za njeno lepoto tudi v prostih trenutkih in skozi ves čas njenega mandata. »Vesela sem, da lahko sodelujem s kozmetično hišo, ki ima več kot 100-letno tradicijo, ki ne dela poskusov na živalih in je poleg tega še socialno odgovorno. Všeč mi je, ker se s filozofijo podjetja lahko popolnoma poistovetim,« je ob prevzemu sponzorskega paketa povedala Tina Petelin.

Miss Slovenije 2009 Tina Petelin, uspešna manekenka in model, ki je s 5. oktobrom prevzela lento najlepše Slovenke, se bo po novem ličila in negovala svoje telo z izdelki kozmetičnega podjetja Avon. Karizmatična 24-letna Mariborčanka, ki v svojih toplih, lešnikovih očeh, ne skriva samozavesti in zgovornosti, je bila nad predlogom sodelovanja navdušena. »Vesela sem, da lahko sodelujem s kozmetično hišo, ki ima več kot 100-letno tradicijo, ki ne dela poskusov na živalih in je poleg tega še socialno odgovorno. Všeč mi je, ker se s filozofijo podjetja lahko popolnoma poistovetim,« je povedala Tina in še dodala: »Z navdušenjem sem sprejela tudi kratko osebno šolanje ličenja z Avonovimi proizvodi, saj se sama ne ličim veliko, nasveti Avonove vižazistke pa mi bodo zdaj zagotovo prišli še kako prav.«

Mladenka, ki dokončuje magistrski študij ekonomije in od katere si poznavalci lepotnih tekmovanj obetajo največ doslej, je na svetovni izbor Miss sveta odpotovala 6. novembra. V tem času bo aktivna tudi na http://www.avonblog.si/, blogu za ženske,  na katerem bo poročala o dogajanju v Johannesburgu, s priloženimi fotografijami. Nad sodelovanjem z novo Miss Slovenije je navdušena tudi Adriana Giurissa, direktorica Avona za  Slovenijo, Hrvaško in BiH, ki je ob tej priložnosti povedala: »Tina je mlado, a zelo ženstveno dekle. Odseva pozitivno energijo, je izjemno simpatična in polna zanosa. Ponosna sem, da zastopa našo blagovno znamko.«

Avonova filozofija je zaščititi in negovati lepoto vsake ženske. Glavna misel, ki vodi podjetje je, da ima vsaka ženska pravico biti lepa. Avon je lepota, trend, inovativna tehnologija. Je podjetje, ki dobro razume in zadovolji osebne potrebe vsake ženske, zagotavlja kakovostne proizvode, profesionalne storitve in poslovni uspeh. Socialna odgovornost se pri Avonu potrjuje iz leta v leto, z različnimi pobudami in aktivnostmi za izboljšanje zdravja in varnosti žensk po vsem svetu. Avon zato velja za enega izmed najbolj spoštovanih podjetij in enega izmed najboljših podjetjih za zaposlovanje, saj ima zelo raznoliko globalno delovno silo, s skoraj 45.000 zaposlenimi.

avon.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam