fbpx

Adijo, visoke pete, dobrodošle, čokate noge!

Zanimivosti

Pomembna modna novica kot posledica recesije? Ravno ko smo se prepričale, da so 15-centimetrske pete (sodobna različica kitajskega povezovanja stopal?) praktična obutev, so oblikovalci poskrbeli za šok. Čevlji brez pete so nazaj. Morda bi to…

Pomembna modna novica kot posledica recesije?

Ravno ko smo se prepričale, da so 15-centimetrske pete (sodobna različica kitajskega povezovanja stopal?) praktična obutev, so oblikovalci poskrbeli za šok.

Čevlji brez pete so nazaj. Morda bi to lahko označili za modni znak recesije: pete so najprej zrasle do neobvladljivih višav, nato pa so se z recesijo strmo spustile, ugotavlja Alice Olins v londonskem Timesu.

Ravni podplati nova modna zapoved
Seveda nižje pete ne bodo vplivale na varnost vašega doma ali službe, a moči pet na delovnem mestu ne gre podcenjevati. Pred kratkim je svet britanskega trgovinskega sindikata oznanil, da so visoke pete za ženske ponižujoče in naj jih v pisarni ne bi nosile. Kar koli že mislite o tem, je ta predlog za “pametno” obutev v službi postavil sindikat v isti modni tabor kot “biblijo” Vogue – kdo je tukaj bolj presenečen?

rtvslo.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam