fbpx

Foto: Leto oblek z eno naramico

Zanimivosti

Modni poznavalci svetujejo Lahkotna poletna obleka s trakci ali brez njih? Z enim ali dvema? Vprašanja, ki so si ga med temi vročimi dni postavili modni poznavalci. Obleke brez naramnic naj bi bile po besedah…

Modni poznavalci svetujejo

Lahkotna poletna obleka s trakci ali brez njih? Z enim ali dvema? Vprašanja, ki so si ga med temi vročimi dni postavili modni poznavalci.

Obleke brez naramnic naj bi bile po besedah poznavalke Hilary Alexander stvar preteklosti, z dvema naramnicama pa dve sezoni zastarele. To poletje je namreč čas golega ramena. Pozabite na trakove, ki spominjajo na vezalke, povodce ali katere druge kose blaga, ki spominjajo na rokave. Dovoljene naj bi bile le obleke, ki vabijo poglede z enim sami trakcem ali rokavom iz svile ali satena. Stran ni pomembna.

Besedna zveza “one-shoulder dress” oziroma obleka z eno naramnico je v teh dneh v iskalniku Google zaznamovala 14.400.000 iskanj. Modna spletna stran Asos.com jo je razglasila za “najbolj vroč o stvar poletja” Na svoji strani pa so objavili več kot 50 različnih oblek z eno naramnico blagovnih znamk Just Cavalli, Betsey Johnson, Pinko in Karen Millen.

rtvslo.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam