fbpx

Izberite pravo spodnje perilo

Moda

Čeprav je spodnje perilo širši javnosti skrito, še zdaleč ni nepomembno. Ne samo za razveseljevanje partnerja, temveč tudi ker vpliva na videz oblačil, ki jih nosite. Izbirate lahko med različnimi barvami, materiali in drugimi dodatki,…

Čeprav je spodnje perilo širši javnosti skrito, še zdaleč ni nepomembno. Ne samo za razveseljevanje partnerja, temveč tudi ker vpliva na videz oblačil, ki jih nosite. Izbirate lahko med različnimi barvami, materiali in drugimi dodatki, vsekakor pa največ časa posvetite iskanju ustrezne velikosti in modela.

Nedrček oblikuje sihueto, zato je zelo pomembno, da izberete primernega.
Če ste drobne postave in imate majhne prsi, izkoristite prednosti in izberite trikotnega, brez opore ali šivov. Ste tudi edine, ki se lahko nošenju nedrčka popolnoma odpoveste. Prsi so tako videti živahne in naravne. Če bi rade njihov obseg kljub temu povečale, izberite nedrček, ki je v celoti ali samo delno podložen. Največji učinek boste dosegle, če boste uporabile obliko ‘push-up’.

Dekleta drobne postave s srednje velikimi prsmi lahko zopet precej eksperimentirate. Izbira nedrčka naj bo odvisna od oblačila in videza, ki ga želite oblikovati. Lahko si nadenete takšnega s košaricami ali brezšivnega.

Če spadate med dekleta s popolnimi merami in je vaš hrbet majhen, prsi pa velike, vam za lep dekolte ni potrebno kaj dosti storiti. Nadenite si preprost nedrček s kostjo. Če bi svoje premoženje rade zakrile, izberite športnega ali visoko zaprtega. S tem boste velikost prsi optično zmanjšale.

Za dekleta s širokim hrbtom in velikimi prsmi je najbolj primeren nedrček s širokimi naramnicami. Ima naj tudi oporo, ki podpre prsi. Strokovnjaki priporočajo njegovo uporabo tudi ponoči.

njena.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam