fbpx

Crocsi s strelovodom

Zanimivosti

Klinike prepovedujejo plastične cokle Stvarca je pravi modni zadetek: crocse nosi Al Pacino (nebesno modre), Madonna (rožnate), George W. Bush (antracitno sive). Odkar je ameriško podjetje Crocs pred šestimi leti poslalo na trg svojo plastično…

Klinike prepovedujejo plastične cokle

Stvarca je pravi modni zadetek: crocse nosi Al Pacino (nebesno modre), Madonna (rožnate), George W. Bush (antracitno sive). Odkar je ameriško podjetje Crocs pred šestimi leti poslalo na trg svojo plastično uspešnico, ga skoraj ni področja javnega življenja, kjer jih ne bi bilo videti. Potnik, ki se v teh tednih vkrca v letalo v spodobnih usnjenih sandalih, se počuti ob vsej pisanosti na nogah množice počitnikarjev kakor iz drugih časov. V pisarnah pa so crocsi tako in tako že tako samoumevni kot japonke.

Zares »zažgali« pa so ti zračni čevlji v zdravstvu. Cenijo jih tako zdravniki kot bolničarji, in to že dolgo ne več samo v beli barvi. Pisani crocsi so na klinikah tisto, kar je v kravata v bančnem vsakdanjiku. A čedalje več klinik prepoveduje nošnjo crocsov: v ZDA, na Švedskem, v Angliji in Švici. Nazadnje jih je prepovedala tudi bolnišnica Donauspital na Dunaju. Pa ne iz estetskih vzrokov, ker so res grdi, temveč iz elektrostatičnih.

http://delo.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam