Prva pomoč v vaši torbici

Ličenje

Ne glede na to, v kakšni situaciji ste, imejte v torbici vedno nekaj stvari, ki vas bodo rešile pred morebitnimi nevšečnostmi. Tukaj je nekaj stvari, na katere ne smete pozabiti: Žepni robčki V vsakem primeru….

Ne glede na to, v kakšni situaciji ste, imejte v torbici vedno nekaj stvari, ki vas bodo rešile pred morebitnimi nevšečnostmi.

Tukaj je nekaj stvari, na katere ne smete pozabiti:

Žepni robčki
V vsakem primeru. V največji meri se na to, da jih imate, zanašajo moški, ki jih le redko nosijo s seboj. Prav vam bodo prišli na vsakem koraku: ko jih boste potrebovali za brisanje nosu ali ko boste polili kavo po mizi.

Krema za roke
Ne pozabite na svojo suho kožo na rokah. Vsake roke potrebujejo nego, zato losjon za roke v vaši torbici ne bo nikoli odveč, saj jih bo navlažil in vam dal občutek mehkobe.

Balzam za ustnice
Ko imate razpokane ustnice, je balzam za ustnice vaša prva pomoč. Z njim bodo vaše ustnice vedno zdrave in pripravljene na poljub za lahko noč. Z balzamom boste svoje ustnice tudi navlažili in jih tako ohranjali v dobri formi.

Kompaktni puder
Majhne nepravilnosti na svojem obrazu prekrijte s kompaktnim pudrom. Puder bo namreč prikril vse tiste mozoljčke, ki se vam utegnejo narediti čez dan.

Sence za veke
Seveda ste za svoje oči poskrbeli, še preden ste se odpravili ven. Na koncu dneva pa ste presenečeno ugotovili, da je edina stvar, ki je ostala na vaših očeh, pravzaprav maskara. Zato imejte s seboj vedno sence za veke, saj bodo z dodatnim nanosom vaše oči zasijale in bolj prišle do izraza.

http://zurnal24.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam