fbpx

Dolgotrajne bolečine po face liftingu

Moda

V juliju sem bila na lepotni operaciji. Izveden je bil face lifting in blefaroplastika. Operacija je po navedbah zdravnikov uspela in lahko potrdim, da sem sedaj z mojim zunanjim izgledom zadovoljna. Po približno dveh mesecih…

V juliju sem bila na lepotni operaciji. Izveden je bil face lifting in blefaroplastika. Operacija je po navedbah zdravnikov uspela in lahko potrdim, da sem sedaj z mojim zunanjim izgledom zadovoljna. Po približno dveh mesecih pa so se mi začele pojavljati pekoče bolečine, ki so najbolj izrazite v predelu desno od očesa in se vlečejo po vsej desni strani lica do ušesa pa tudi na desni strani čela. Na zunaj ni opaziti nobenih znakov vnetja ali otekline. Bila sem že pri zdravniku, ki me je operiral, pri svojem splošnem zdravniku, pri specialistu optiku in pri dermatologu vendar nisem dobila ne zadovoljivega odgovora ne konkretne terapije, ki mi bi ublažila bolečine.
Kot sem sama ugotovila mi še najbolj pomagajo pomirjevala. Bolečine se umirijo samo ponoči med spanjem, toda takoj ko se zjutraj zbudim, se začnejo pojavljati tudi bolečine, ki postanejo, če ne vzamem pomiril, neznosne.
Prosim za pomoč, ker sem že popolnoma obupana.

Vir: http://med.over.net/phorum/read.php?f=91&i=3303&t=3303


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam