Gladka in svilnata koža je vedno moderna

Gladka in svilnata koža je vedno moderna

Topli in poletni meseci so vse bližje in z njimi prihajajo številne lahkotne modne kombinacije, zato je gladka in svilnata koža must – have vsake ženske. Prav kombinacija lepe kože, zapeljivega krila ali obleke lahko ustvari popolni občutek svobode in ženskosti.

Medtem, ko na naši spletni strani iščete navdih za svoj popolni outfit, smo v uredništvu ugotovili, kako na najboljši način dosežemo gladko kožo brez neželenih dlak. V mislih imamo depilacijo z dolgotrajnim učinkom, ki je neboleča, dermatološko varna in preprosta za uporabo. Če še niste, je zdaj pravi čas za iskanje možnosti za najbolj učinkovito odstranjevanje dlačic.

Ena izmed njih je nedvomno Philips Lumea Prestige, prva IPL – naprava z nastavki, prilagojenimi različnim delom telesa. IPL (Intense Pulsed Light) temelji na tehnologiji, ki je podobna laserski in jo uporabljajo tudi profesionalni kozmetični saloni. Naprave sevajo širši snop svetlobe širših valovnih dolžin ter jih zaradi nižjih energij v tkivu lahko uporabljamo tudi doma.

Z uporabo Philips Lumea Prestige se lahko poslovite od težav z vraščenimi dlakami ter pordelo in vneto kožo. Sam tretma je popolnoma neboleč, tudi na predelu bikinija, pazduh in obraza, hkrati pa je zelo hiter, saj zanj ne boste porabili več kot 15 minut. Na začetku tretma ponavljate na 2 tedna, nato pa postopoma tretmaje ponavljamo na 6 – 8 tednov.

V zelo kratkem času dlačice niso več opazne, 15-minutne tretmaje pa se na gladki koži opravlja lahko le še 6-krat letno. Vaše življenje postane brezskrbno in lahkotno, saj nam ni treba skrbeti, da ne bi bili v vsakem trenutku pripravljeni na morje, bazen, savno, romantične zmenke, …

Philips Lumeo Prestige odlikuje tudi izjemna življenjska doba žarnice, saj ima življenjsko dobo kar 20 let.

Naprava Philips Lumea Prestige je izdelana v Sloveniji, na prodaj pa je po celem svetu.

 

Dolgotrajni učinki depilacije

Tako kot ostali modeli Philips Lumea, tudi najnovejši model Philips Lumea Prestige zagotavlja bistveno zmanjšanje poraščenosti že po treh tretmajih, ki jih na začetku izvajate na dva tedna, po katerih je koža že za 92 % bolj gladka. Za neprestano ohranjanje gladke svilnate kože so potrebne ponovitve tretmaja na vsakih 4 – 8 tednov.

Priročna uporaba

Za še bolj priročno uporabo je Philips Lumea Prestige moč uporabljati tudi brez kabla. Brezžični tretma tako omogoča še bolj preprosto uporabo, saj lahko brez večjih naporov dosežete težje dostopne dele telesa, medtem, ko za večje predele, izdelek pustite priključen na kabel. Brezžični tretma tako omogoča še bolj preprosto uporabo, saj lahko brez večjih naporov dosežete težje dostopne dele telesa. Žična uporaba zagotavlja hitrejši tretma brez prekinitev, saj poveča frekvenco svetlobnega bliska kar za 1,75-krat.

S pametnim senzorjem SmartSkin nastavite pravo jakost tretmaja vsakokrat in posebej za vsak predel telesa.

Philips Lumea Prestige je primeren za široke spektre tipov in barv kože, s pomočjo senzorja SmartSkin pa zdaj lahko preprosto izmerite, kakšna je najboljša nastavitev za vašo kožo. Do popolne nastavitve vas loči le en pritisk na gumb, in odveč bo vsaka skrb zaradi morebitne napačne ocene tipa kože ali dlak.

Zaradi 4 različnih nastavkov je uporaba še bolj preprosta in učinkovita

Žensko telo je edinstveno in zato potrebuje tudi edinstveno nego. Philips Lumea Prestige je edina IPL – naprava, ki ima priložene nastavke, ki so posebej oblikovani za doseganje najboljših rezultatov na različnih delih telesa. Med seboj se ne razlikujejo samo po obliki, ampak tudi po velikosti okenc in filtrov. Nastavki so za večje predele telesa (noge, roke, trebuh), obraz (zgornja ustnica, brada in linija spodnje čeljusti), biniki predel in za pod pazduho.

Za tehnološko osveščene uporabnice pa so izdelovalci razvili tudi brezplačno mobilno aplikacijo, ki nudi popolno podporo tretmajem z Philips Lumea Prestige.

Mobilna aplikacija pomaga pri uporabi, tako da lako izdelek izkoristite do popolnosti. Uporabnice vodi med postopki, hkrati pa zagotavlja popolnoma presonaliziran načrt tretmajev z opomniki prav za vsak del telesa. Mobilna aplikacija je na voljo v spletni trgovini Google Play in iTunes.

Preprostost uporabe brez bolečin, vraščenih dlačic in vnete kože, dermatološko dokazana varnost in dolgotrajna svilnato gladka koža brez dlačic dokazujejo, da je Philips Lumea Prestige ena izmed najboljših ter stroškovno najbolj učinkovitih rešitev za vašo kožo. Od zdaj lahko pozabite na britvice, vosek in ostale drage kozmetične tretmaje, saj je Philips Lumea Prestige dolgoročna naložba za gladko in mehko kožo.

Model Philips Lumea Prestige BRI956/00 lahko kupite po priporočeni maloprodajnih ceni 559,99 EUR. Na voljo sta še model Lumea Prestige BRI950/00 za 459,99 EUR in Lumea Advanced za 349,99 EUR.

Več informacij o posameznih modelih in cenah najdete na spletni strani.

 

Foto: PR