fbpx

Gisele Bündchen še vedno najbolj plačana manekenka!

Moda, Novice, Prva stran

Vsaj tako pravi Forbesova lestvica najbolj plačanih supermodelov leta 2016!

Objavljena je Forbesova lestvica najbolj plačanih supermodelov leta 2016. Na njenem vrhu je 36-letna lepotica Gisele Bündchen. Brazilka je še vedno številka ena ne glede na to, da je uradno upokojena.

S svojim delom in plačilom zaseda vrh že od leta 2002 in je daleč pred drugimi za več kot desetletje in pol mlajšimi lepoticami. Njen letni izkupiček se giblje okoli 30,5 mio $. K temu sta debelo prispevali kampanji s Chanelom, Carolino Herrera in Pantenom. Je pa manekenka tudi odlična podjetnica, saj služi goro denarja s svojo linijo spodnjega perila in kozmetičnimi izdelki.

gi

Na drugem mestu z $10,5 mio je zasidrana “veteranka” in Viktorijin angelček Adriana Lima.

adriana-lima-wallpaper-10

Sledita ji Karlie Kloss in Kendall Jenner, ki se je v razmeroma hitrem času zavihtela zelo visoko. Za svoj 10 milijonski izkupiček se lahko zahvali kozmetičnem podjetju Estee Lauder in močni podpori na družbenih omrežjih ter seveda prepoznavnosti Kardashianov po celem svetu.

ken

Največji preboj pa je uspel Gigi Hadid! Ženska, ki je očitno podedovala podjetno žilico svojega očeta, je zdaj med petimi najbolj plačanimi modeli na svetu. Svoje milijonske sledilce na družbenih omrežjih je “spremenila” v milijonske izkupičke. 21-letnica je vsekakor dekle, ki bo napadalo vrh. Na pohodu je nova generacija modelov, ki služi na račun virtualnih oboževalcev.

gg

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam