fbpx

Garmin predstavlja Edge® Touring Plus

Moda, Moška moda

Garmin predstavlja Edge® Touring Plus – novo GPS napravo oblikovano za navigacijo s kolesom.

Edge Touring Plus kolesarski računalnik — GPS navigacija namenjena kolesarjem, vozačem, gorskim kolesarjem in tistim, ki želijo navigacijo na krmilu. Edge Touring plus deluje kot GPS navigacija za avto, ima specifične kolesarske lastnosti in prednaloženo kartografijo ter POI (interesne točke) za pomoč kolesarjem pri iskanju poti. Omogoča cestno kolesarjenje kot tudi kolesarjenje po brezpotjih in na podlagi vnešene razdalje nudi možnosti krožnih kolesarskih izletov.

EdgeTouring_moznosti potiOblikovano za navigacijo s kolesom: Edge Touring Plus ima prednaloženo kartografijo namenjeno kolesarjem, kar jim omogoča, da ostanejo na načrtovani poti in najdejo pot nazaj na začetek. Ne glede na to ali kolesarijo od točke A do točke B, jim ponudi  povratno načrtovano pot ali pa sledijo kolesarski vožnji, ki so jo načrtovali ali so jo naložili s spletne strani  Garmin Connect™ ali Garmin Adventures. Usmerjal jih bo na njihovi kolesarski vožnji z jasnimi zavoj za zavojem navodili. Kolesarji lahko izbirajo Cycling, Tour Cycling in Mountain Bike načine za izračun najprimernejše načrtovane poti. Naprava potem usmerja kolesarje po najbolj primernih cestah ali kolesarskih poteh do njihovega cilja. Z novo funkcijo krožnega načrtovanja kolesarske poti (ang. Round Trip Routing), kolesarji vnesejo želeno razdaljo, ki jo želijo prekolesariti in prepustijo, da ostalo naredi Edge Touring Plus. Preračunal bo do 3 različne načrtovane poti, ki jih bo kolesar lahko izbral, vključujoč razdaljo in profil nadmorske višine. Kolesarji lahko primerjajo te načrtovane poti in izberejo tisto, ki ji želijo slediti z usmerjanjem za zavoj za zavojem. Za ogled Edge Touring Plus v akciji obiščite http://bit.ly/1c0HXyD.

EdgeTouringPlus_usmerjanjeOblikovano za kolesarjenje: Trpežna, vodoodporna¹ naprava z 2,6 palčnim zaslonom na dotik, odzivnim tudi na orokavičene prste in v mokrem vremenu – Edge Touring Plus je oblikovan za tovrstno uporabo. Tehta manj kot 100g in se enostavno namesti na krmilo ali na nosilec krmila. Avtonomija zamenljive baterije je do 17 ur in je združljiva z opcijskim prenosnim napajalnikom – solarnim, ki omogoča dodatnih  20 ur uporabe. Edge Touring Plus prikazuje ključne kolesarske podatke kot so čas, hitrost, povprečna hitrost, maksimalna hitrost, razdalja in še več. Kolesarji lahko vidijo od 1 do 10  podatkovnih polj na jasnem, prilagodljivem zaslonu. Priložen ima cevni nosilec za kolo in je enostavno prenosljiv med kolesi.

Edge Plus je na voljo po neobvezni priporočeni maloprodajni ceni 304 €. Edge Touring Plus je zadnja pridobitev Garmina v naraščajočem segmentu za šport, ki se osredotoča na razvoj tehnologij za izboljšanje kakovosti življenja uporabnikov in promocijo zdravega ter aktivnega življenjskega sloga. Ne glede na vrsto športa (tek, kolesarjenje ali ostale discipline), postajajo Garminove naprave za šport nepogrešljivi pripomočki vrhunskih in rekreativnih športnikov.

Edge Touring Plus_lifestyle


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam