fbpx

Gap tudi v Sloveniji

Dogodki, Moda, Moška moda, Zanimivosti, Ženska moda

Priljubljena ameriška znamka Gap, ki je znana po ugodnih cenah in lepih oblačilih prihaja v našo državo. Včeraj so iz podjetja Gap sporočili, da se bodo širili v sosednjo Avstrijo in tudi v Slovenijo. Franšizo Gapa v Sloveniji je prevzelo podjetje Magistrat International, ki bo trgovine odprl v Ljubljani. Magistrat International na slovenskem trgu ponuja […]

gapslovenijaPriljubljena ameriška znamka Gap, ki je znana po ugodnih cenah in lepih oblačilih prihaja v našo državo. Včeraj so iz podjetja Gap sporočili, da se bodo širili v sosednjo Avstrijo in tudi v Slovenijo. Franšizo Gapa v Sloveniji je prevzelo podjetje Magistrat International, ki bo trgovine odprl v Ljubljani.

Magistrat International na slovenskem trgu ponuja več kot sto blagovnih znamk, v svetu mode med drugim Armani, Baldinini, Calvin Klein, Desigual, Diesel, DKNY, Ermenegildo Zegna, Escada, Hugo Boss, Kenzo, Liu Jo, Michael Kors, Ralph Lauren, Salsa, UGG, Valentino, Versace ter Zara in druge Inditexove blagovne znamke.

Tri trgovine v Sloveniji bodo odprte v jeseni, ko bo v njih predstavljena kolekcija oblačil jesen 2014. Dve trgovini bosta v trgovskem centru City Park (BTC city) in sicer ena z oblačili za odrasle in ena z oblačili za otroke ter dojenčke (Gap Kids in Baby Gap). Tretja prodajalna bo odprta v centru Emporium in bo prodajala vse na enem mestu.

gapslovenijaNavdušeni smo, da bomo odprli nove trgovine v Sloveniji in Avstriji. Komaj čakamo, da odpremo vrata in spoznamo naše nove stranke v obeh glavnih mestih. Pri prihodu v novo državo je najboljši del navdušenje ljudi ob otvoritvi in vsa mrzlica celotne ekipe.” je povedal podpredsednik oddelka za širitve Gapa Ismail Seyis.

Gap je prvo franšizo na tujem odprl leta 2006, do zdaj pa jih ima po vsem svetu že več kot 300. Skupaj s Slovenijo bodo od letošnje jeseni Gapova oblačila prvič doslej na prodaj tudi v Avstriji. Franšizo je prevzelo podjetje Gottexx, ki jo že ima za Madžarsko in Izrael, na Dunaju pa bo prva trgovina odprta oktobra.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam