fbpx

Futuristični urbani copati P.O.D. System z retro navdihom iz 90. let

Moda, Novice, PR novica

Kampanjo s sloganom »Great alone, better together« poleg nove linije obutve P.O.D. Systems nadgrajuje trendovska linija oblačil Kaval, namenjena posameznikom, ki prisegajo na ulični stil ne glede na modne trende.

Za udaren in udoben korak po razgretih mestnih ulicah so v adidas Originalsu v letošnjem poletju predstavili novo linijo obutve P.O.D. System, ki izhaja iz kultnega tekaškega modela iz leta 1995. adidasovi oblikovalci so tokrat značilno podobo copat s tremi črtami združili z inovativnim sistemom tridimenzionalnega oblazinjenja in tako ustvarili enega najudobnejših modnih copat.

Futurističen model je na zgornjem delu izdelan iz pletene tekstilne plasti, ojačane s strukturnimi prekrivnimi elementi. Spodnji del copata pa zaznamujejo unikatna podularna konstrukcija zunanjega podplata, Boost™ pena v petnem delu in vmesni EVA podplat.

Vse te tri komponente združuje sistem točke upogiba (Point Of Deflection) po navdihu tehnologije Torsion™, s čimer copati zagotavljajo nemoteno in svobodno gibanje ter predstavljajo eno najnaprednejših poglavij v zgodovini kolekcije adidas Originals.

S prepletom nostalgije in sodobnega načina življenja kampanja P.O.D. System opominja na preteklost ter prvinsko dediščino stila zahodne ameriške obale, osvežuje sedanjost ter navdihuje prihodnost.

Kampanjo s sloganom »Great alone, better together« nadgrajuje trendovska linija oblačil Kaval, namenjena posameznikom, ki prisegajo na ulični stil ne glede na modne trende.

 

Foto: adidas Originals


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam